friends,

Raya Sebulan Kan ? hee ^__^ Siri III

4:22 PTG Nur Kaloi 6 Comments

assalamualaikum
"__" 

Yeay Siri III kembali bukan Zombie yang kembali yer kengkawan 
teng teng teng renang-renang ~ ~ ~ ~ heee
dah lame tak berenang kat kolam belakang rumah haha kau ado?

ok shhh ... teruskan bacaan anda ... sila jangan tukar kolam anda sekarang
pakaian renang punn jangan ... sila setia bersama si kaloi gendut di sini hihih
sebab kita masih beraya lagi kan ... i masih mood raye lagi ok ... raya sebulan kaann ?

ok before ni kaloi dah pot pet pot pet and tepek-tepek pic raye ngan family
haa laa ni ... kaloi nak pot pet pot pet and tepek-tepek pic raye ngan kengkawan seangkatan kolam ngeee

ini geng-geng zaman sekolah ...
 ini lah angkatan kaloi ... meriah kaaannnn ... bile da lame tak jumpe ... mcm2 citer kuwa ... mcm kepochi daa dyorang ni sume hahaha

haa sesi photo shoot harus ade kaannn .... pokok kelape pendek punn jadi hahaha habis gugur daun tu dikejenye ya ampunn ~__~'


ini geng-geng bile sekarang di mane kami bersatu bercerita tentang tempat keje kami tercinta ... awww kannn ... kelas kaaann keke
 cik atyn ayu ... cik fadh gendut ... nana kerr ....

 outdoor ... malam kau ... kelass kau ado ? hahah
korang yang gile dan menggila kan

ok ... keluar jam 9.00 pagi balik 7.00 petang ... tapi 5 rumah jerk merayau ...
eghh ape pun tak boleyh ~__~'

ok tengok pun dah tawu yang dyorang berpasangan ... couple of the year kaannn ... kelass ! haha
tahun dopan giliran dyorang plak kawen ... insyallah aku doakan jodoh korang berpanjangan aminnn...

aku jugak yang solo kaannnn .... eghhhhhhh ~___~'

ape boleh buat ... ape pun tak boleh kaaaannn 

jenguk -jenguk link ni jugak ok ^__^


You Might Also Like

6 komenstar:

cik fadh berkata...

"ini geng-geng bile sekarang di mane kami bersatu bercerita tentang tempat keje kami tercinta ... awww kannn ... kelas kaaann keke"

ko tgah piauuuu fening2 lalat ke susun ayat mcm tu ? hahahahaha...

keabadianchenta berkata...

yooo lah cik kaloii...mmg lah solo cz hang xbwk sme an...nk sorok2 dgn den konon...den thu lah..hahahat tp an kalau ado pun tkt skin xckp nk ambik..huhuu..jgn marah gurau2 raye an sebulan..huhuhuhu

Ecah Ecot berkata...

seronotnye die...raye je keje ek...hehe

wahida berkata...

bukan main lg korang berposing yer...hehe..

Azroy Kassim berkata...

baa~ CAK!!

pose pn x ckup sbln.. ada hati nk raya sebulan!? haha

.ciknoey. berkata...

kaloi , kite same..
mne2 pegi geng2 sume ade partner.
kite je la yg solo.
takpe2.. belum jumpe.
huhu..btw suke entry ni. sb meriah !.
kem slm kak fadh GENDUT. huhu