kawen

Anjat Boboy

1:34 PTG Nur Kaloi 4 Comments

Anjat Boboy !!!!

of coz laa anjat !
hahah
yela my classmate sudah pun selamat membina bahtera 
wahhh ayat melampau hahah...my classmate Noorhayati ataupun lebih fames dipanggil dengan nama Nonoi sudah pun selamat bernikah n berkahwin dengan pasangan pilihan hati
wahhh kelassss kau..... tanpa angin..hujan..ape tah lagi ribut
tetibe dapat jemputan ke Majlis Perkahwinan Nonoi pada 4 Disember 2011
di Port Dickson

perghhh...orang pertama yang pecah rekod kahwin dulu
apa-apa punn tahniah kaloi ucapkan 
jom layan gambar kahwin
semua kaloi curik kat fb...






bile pula giliran kaloi ni weyh....eghhh



psss...rilex arrr belum baligh lagi hahahaha
21 tahun baru...kite enjoy dulu yeay !!!!!!



You Might Also Like

4 komenstar:

cik fadh berkata...

aku pown nk enjoy, jadi aku anjak kan tarikh kawen aku ke 4 tahun lg..hahaha

Fara berkata...

Yelah, Cik Kaloi bila g? Jgn lupa jemput.Takat Pilah tu, pejam mata je. Eh, yeke Pilah? Sesuka je...

LadyBird berkata...

slmt pengantin br kepada pengantin..

Ann Ishak berkata...

enjoy dulu masa single nih, besok dah kawin pun enjoy jugak tapi ikut cara org dah kawin punye la...