mengarut

Ku Sangka Angin Kuat

2:55 PTG Nur Jane 7 Comments

assalamualaikum

perghhh toyol punye perangai
rasa macam kaloi nak jetus kepala dye dengan pistol mainan....
yelaaa kaloi mana ada pistol betul-betul...nanti kene tangkap 
sapa mahu kasi jamin sama kaloi kannn ??
heheheh ini intro jerk ea...sebab ramai yang duk carik toyol kat blog kaloi 
mungkin sebab cerita Alamak Toyol !

ku sangka angin kuat jerk
rupe-rupenye...ombak sudah memukul pantai
perghhh jiwang siottt....
ngeee
siapa antara bloggers dah pergi tengok cerita ombak rindu ?
sila update and
cer citer sikit dengan kaloi



ada mmber kaloi cakap... siap nangis-nangis dalam panggung wyg kowt
tak tahu laa nangis sebab nampak boypren g tengok wayang dengan awek baru ke
atau cerita ombak rindu tu memang best and touching...hahaha choii betul mulut kaloi kekekekekekeke
maaf kawan....kaloi gurau jerk 

kaloi sebenarnya tak berminat pun nak pergi tengok
salah satu sebabnya kaloi dah baca novel Ombak Rindu tu
rasanya novel tu sekarang dah tak nampak kulit depan and kulit belakang
sebab dah banyak kali baca hahahah

sebab yang lain pulak...kaloi tunggu keluar kat astro first jer laaa kowt
langgan and tengok puas-puas ngan my family lagi syokkk kowt

sebab yang lain pulak...kaloi tak minat sangat cerita cinta yang sedih-sedih ni
tapi cerita Full House, My Princess and seangkatan cerita cintan Korea kaloi boleh layan 24 jam pulak 
hahaha...ok sila jangan cakap kaloi tak cinta Malaysia
game bola yang melibatkan Malaysia kaloi pergi ok...even tak pergi kesemua game...tapi kaloi tetap sokong pergi sorak kat kedai mamak atau bertepuk tampar dengan roomate kat rumah jerk hehehe

oppss over...hahahah
eah siapa dah tengok Ombak RIndu sila komen eaaa eaaa eaa 
kaloi nak jugak tahu cerita dye camne
baru kaloi teringin nak tengok kannn 

You Might Also Like

7 komenstar:

Fara berkata...

Ombak tsunami tak de ke?

::FAIZ FARISH:: berkata...

nak bgtau yg bila masuk blog ko, terus Lappy aku Hang.... terpaksa Restart Mozilla

cik fiza berkata...

cik kaloi, sy dh pi tgk sabtu aritu.. citer nye ok la juga.. ramai yg kata nangis2 tp sy x nangis pn.. slalu sy la yg plg cpt meleleh airmata..

komen sy, agak lari sikit dari plot novel.. pastu kesinambungan antara satu babak ngan babak lain mcm ada yg tak kena.. cth belum habis ckp tetiba dh jd gelap tukar citer pasal lain.. agak frust di situ..


tapi maya karin, aaron aziz dan lisa lakonan mereka x mengecewakan la.. tapi satu hal lg, x pasti bape kali satu panggung tergelak ngan beberapa benda yg berlaku di latar belakang babak2 filem.. tu yg rasa agak frust la...

tapi suma ni personal review drpd sy.. mgkin lain org lain komen nye..

Juliet_iRa~" berkata...

hee..

org kata 100% lari dr novel tu..hee

esok ira br nk tgk..;p

Tanpa Nama berkata...

hey all nurkaloi.blogspot.com owner found your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer url service seo review backlinks build backlinks Take care. Jay

LadyBird berkata...

blm tgk lg..

Ann Ishak berkata...

samalah kita kaloi tapi saya dah download citer ombak rindu ni, taklah sedih mana malah lawak pulak rasanya.