kerja,

When Girls Said

8:39 PG Nur Jane 7 Comments

Assalamualaikum
maaf ye anda semua
kaloi promise nanti kaloi dah free kaloi akan update selalu and blogwalking blog u all eaa

bukan malas nak renang-renang...tapi kaloi memang tak sempat
ini kaloi ambil ksmpatan kejap untuk update...sebab dah sangat rindu rindu rindu ^__^

hari ini hari Majlis Perasmian Penutup Kejohanan Sukan Antara Fakulti Ke - 6, UTeM
(haaa ada orang nak tahu kaloi kerja kat Universiti mana - Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM)
haaa dah tahu senyap-senyap
nanti takut boss besar tahu blog ni....asyik dia terjah jerk nanti...bahaye bahaye bahaye !
heheheh

kaloi act bukan sebagai urusetia saja...tapi kaut untung sikit...meniaga untuk atlet-atlet
heeee...alhmdllh pulang modal .... insyllh ni pun hasil titik peluh we all satu Pusat Sukan
cehh bajet kaya pulak kann
hahaha

kaloi nak cakap lagi ni

when girls said no
she means yes
when girls said yes
she meant no


u all setuju tak ?
kaloi sangat setuju kowt
sure laa...kaloi yang tulis kannn 


memang susah nak faham hati wanita kannn ??
kaloi pun begitu...
bit curious ~__~' heheheh 

You Might Also Like

7 komenstar:

ShahzCudin berkata...

laaa....cik kaloi ni staf utem rupenye...keciknya dunia..meniaga dpn stadium utem tu ke?

iza berkata...

Assalam...
ya dan tidak...
Sesungguhnya ia amat merugikan.
Contohnya, kalau cik abg tanya, nak tak baju ni? kalau kata tidak, melepas la jawabnya...
Tak boleh banyak berkias sangat, orang lelaki tak akan faham.

Cik Yatt berkata...

agree

fuad ansari berkata...

man: u want ice-cream??
girl: yes, i want....

the man just bought one ice cream..

girl: where is my ice-cream?
man: i thought when girls said no she means yes, when girls said yes she meant no..

(",)

cik fadh berkata...

hahahah kene tgok situasi lar..kene mcm komen kt atas ni, melepas aeskem..perghhhhh..

budak penjara berkata...

ermm betul..sbb tu lau gegel majok..ak x layan haha

LadyBird berkata...

nanti kalau free renang2 ek..
dn jgn lupe ambik nafas lak..