cuti,

Ibarat Tikus Jatuh Ke Beras

9:41 PG Nur Kaloi 15 Comments

Assalamualaikum ^__^

rindu rindu rindu 
tahu awak awak n awak rindu saya kan kan kan ???

hehehe
maaf kaloi menyepi terlalu lama....ibarat tikus jatuh ke beras gamaknya


tak ingat orang lain...tak ingat dunia luar
yang pasti si tikus nak habiskan beras yang berada di depan matanya
mane taknya senyap jerk tanpa sebarang berita kannn hahaha

yang pastinya kaloi bukan kacang lupakan kulit 

harus laaaa @__@

Actually kaloi pergi Pahang
selama 5 hari kaloi merantau ke sana disebabkan tugas dan peranan 
hehehe kaloi jadi Pengurus Pasukan Bola Tampar UTeM sebenarnya
ini gara-gara Kejohanan MTuN Sports Met 2011 di UMP 
ini pengalaman pertama kaloi sebagai Pengurus Pasukan kot
selama ini buat kerja belakang tabir jerk....kali ini kena turun padang uruskan atlet
and percayalah memang tak terurus
selamat atlet-atlet Bola Tampar ni pandai bawak diri and independent 
kelasss giteewwww

hehehe dan yang paling penting 
alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan 
sambil kerja sambil kita bercuti ye dakkk 
bila pergi urus orang bersukan 
kaloi pun jadi kuat bersukan kat sana
sukan mulut dan perut
balik dari pahang ada 3 kg berat naik kot..
makan makan makan makan 
perghhh teringat-ingat lagi masakan orang pahang
and ada satu kuih ni first time kaloi rasa....and sangat-sangat kaloi suka ok 
nama dia semacam sikit
Serabai...tapi sedap owwww

kuih serabai....ni gambar ihsan pakcik google

eah dah cukup 
bila dah lama tak blogging rasa cam kekok sikit nak mengarang entry
tunggu kaloi panas badan dulu
jom kita g renang-renang dulu yorkkk




You Might Also Like

15 komenstar:

YanaMIB berkata...

huyoo pengurus pasukan tu..pfftt~

err br tau ada kuih nama serabai =.=

Pok Amai-Amai berkata...

La..Kaloi jdk pengurus je ke? Np tak men? Hiks~

Tapak Kaki berkata...

best ye jadi pengurus.. kerja idaman aku tu.haha

mr.syazwan berkata...

entri kali ini kita belajar peribahasa ye

hehehe

Hanis Azla berkata...

penuh dgn pepatah.. berilmu sungguh entry ni.. he..he.. wah pengurus pasukan tu.. kelaaasss..

aleen aiden berkata...

pehhh3!jadi pengurus ok.heee

Juliet_iRa~" berkata...

wahh pengurus tu!ehehee

rs mcm pnh mkn kuih serabai tu..heee

Wife Wise berkata...

serabai tu sdp.lama dah xmakan..=)

Wife Wise berkata...

serabai tu sdp.lama dah xmakan..=)

ShahzCudin berkata...

utem mng ke x?

nabilah_2908 berkata...

Serabai ni biasanya orang buat time kenduri arwah...huhu... :)

Papa Mifz berkata...

mcm tak pernah tgk jer kuih serabai tu..

budak penjara berkata...

kuih serabai..npe x penah dengar pon seblom ni..hehe

senyap p mkn2 la yg lbhkan ni..hahah.

xpernh rasa kuih tu.

fuad ansari berkata...

bestlah...

sambil menyelam minum air..

sambil2 buat kerja, leh jalan2 kat tempat orang.. (",)