bloggers,

Dari Alam Bunian

8:41 PG Nur Jane 18 Comments

Dari alam bunian kaloi datang !!

ngeeee

assalamualaikum...maaf pak..mak..abang..akak..adik..tokcu..neklong
kaloi sangat busy laa sekarang
bukan kaloi jer...yang lain pun same kan kan ? cumanye kaloi tak sempat nak update kolam sayang ni hari-hari

pertamanya sebab Majlis Anugerah Sukan 
dan keduanya Sukan Antara Fakulti 
opss bukan laa orang kuat punn...cume orang sayap kiri dan sayap kanan
kalau takde sayap kiri dan sayap kanan
ape saje majlis / program yang kita nak laksanakan sure tak jalan kannn

macam permainan bola sepak juga

hahah ni credit FB - Penyokong Setia Negeri Sembilan 

kalau harap pada si Khairul Fahmi Che Mat sebagai penjaga gol 
ingat dia mampu sorang-sorang nak jage ?? lembik dia nanti...ingat senang nak jadi penjaga gol
mesti laa dengan adanya pertahanan, penyerang, bahagian tengah
baru laaa pasukan lengkap...baru laa boleh jadi satu team yang kuat 
kannn?

macam laa juga badan kita
kalau ada tangan...kaki...tapi kalau takde otak (ade otak...tapi tak guna dengan baik)
ape pun kau buat...memang entah apa laa jadinya kannn
otak udang (bodoh) ok lagi 
boleh diasah dan boleh ditajamkan
tapi yang sedia ada otak cerdas...tapi still bodoh buat kerja yang tak berfaedah
rasa-rasa nak campak kat laut ke? nak campak kat sungai?

kalau kaloi laut laaa


tercemar laaa kolam kaloi kalau campak kat sungai ye dakkk?
hehehe

akhir kata...majulah sukan untuk negara 
boleh? hahahaha

renung-renungkan...dan selamat beramal
ape ingat kaloi tulis ikut suka jer ke
ade makne tuuuuuuu

TAJUK ENTRY DARI SINI....hahahahaha


budak penjara said...
kemana ko menghilang??di alam bunian?? haha

You Might Also Like

18 komenstar:

farra8979 berkata...

hihihi... sedikit confius...

Fara berkata...

Amboi, Kaloi bz buat sarang ka? Hiks!

Eh, tiba2 mcm psn ada nama kita kat bwh header tu! Hiks!

::FAIZ FARISH:: berkata...

hm, alasan?

cik fadh berkata...

hari2 aku jumpa kaloi, aku bosan jumpe kaloi ! haha

Amy Syaquena berkata...

adeh agak confuse di sini tapi tengok gambar tue buat saya tersenyum lebar hehe;..

Hanis Azla berkata...

sayap kanan ke, kiri ke, depan ke, belakang ke semua punya fungsi yg sama pentingnya.. sbb klu sibuk.. mmg kesemuanya akan sibuk kan kaloi..

Dee berkata...

ingat citer pasal bunian..tapi ada citer pasal bola..confuse2..

ummi iman berkata...

urmm..masih memikirkan..hahhahhaha..konpius sebentar

Rashid berkata...

ishh jangan sebut bunian bunian ni .. baru tadi saya masuk satu kampung. Ada citer orang bunian.. ishh ishh ..

iza berkata...

Assalam...
Jangan kaloi masuk ke alam bunian udah le...nanti bawang putih cari tak jumpa pulak..

Terlupa Lagi | Teratak Usang

Alongxp berkata...

yang panjang2 tu... bunge2 nye tu... adeh... pening... nak cakap xdpt nk update blog je... bunge die bukan main panjang lagi..

LadyBird berkata...

salam kak kaloi.. slmt membusykan diri..

Tapak Kaki berkata...

cik kaloi ni kerja kat universiti mana?

farah adila berkata...

confius?????
bola or cerita bunian...hekhekehk
layanzzzzzzzzzzz je laaaaaaaaa:)

h A n Y S berkata...

hehe..kaloi marah someone ea.. ;p

h A n Y S berkata...

hehe..kaloi marah someone ea.. ;p

✿ Myra ✿ berkata...

campak ke parit bole? hehe

Tanpa Nama berkata...

Hello, where to socialize with the standings euro 2012?