kerja,

sharing is caring

1:05 PTG Nur Kaloi 9 Comments

assalamualaikum
orang banja kata.... sharing is caring... bukan sharing is crying
yelaa share laki tak ke haru nangis tiap hari hahahaha

tapi kaloi tak tahu laa kalau ada yang memang sanggup suka-suka share laki ye dakkk

eah sori bukan nak cerita pasal lelaki ye tuan-tuan and puan-puan sekalian
today i want to tell you a story about you, you, you, you and me
hehehe

actually kaloi just nak share gambar jerk hahaha
still remember bile kaloi kata nak pergi Kursus PINTAR bulan November lepas
haa kali ni kaloi nak cerita serba sedikit pasal kursus kaloi nie

FUN...memang sangat seronok kursus tu babe
mula-mula kaloi terpengaruh jugak dengan kata-kata and pandangan staf lain
yang sibok cakap kursus ni membosankan dan biasa-biasa saje
tapi jauh dari sudut hati kaloi (perghh ayat ~__~')
kaloi seronok and bertuah dapat pergi kursus ni
pelbagai aktiviti menarik
lagi-lagi aktiviti luar..haaa my faveret kowttt

hahaha cer teka kaloi yang mane....tettt team kaloi paling depan sekali..juara rakit
terbaik boboy !

kursus yang banyak duk gelakkan orang hahah..gelak kann bagus
awet muda kannn 

game Menang Seberapa Banyak Yang Boleh
hahah ini Pegawai Sukan kaloi yang tak puas hati kalah hahahah 

bincang laa konon....bile result semua kelentong ngeeeee

 Kerohanian
muka bajet suci jerk kann hahahaha....

haaa ini aktivit pnas badan and senam aerobic bagai 

haaa ni cer teka gambar siapa kat bawah ting ting ^__^
Md. Noor bin Md. Derus
salah seorang player bola sepak satu masa dulu
tak kenal? memang u all tak layan bola laa nampaknya

ni majlis penutup
dapat sijil
cer teka mana satu boss kaloi heeeee

sure yang lagi tinggi and besar ^__^ hehehe
orang sukan memang semua besar-besar
kalau kecik...kene lenyek heheheh

eah dah sekian
yela nk tnjuk gambar jerk
tak puas hati ?
k bye
: P

kesimpulan daripada kursus ni...kerjasama dan sepakat antara semua staf dalam mencapai satu objektif perlu untuk mendapat hasil yang bagus... 


You Might Also Like

9 komenstar:

aca berkata...

yang berakit tu mcm best jee kaloi

iza berkata...

Assalam..
Bestnya tengok...teringin nak kembali ke zaman remaja balik, boleh join macam2 aktiviti..

Uruskan Android Dari Komputer|Teratak Usang

cik fadh berkata...

curlassss kesimpulan ko ! kikiki

ShahzCudin berkata...

mohd noor derus...spe xkenal..proud jgk bile die msuk utem..

woowww bestnyerrr

wahida berkata...

bestnya...aku teringin nak naik rakit weh...

LadyBird berkata...

bestnye..
seronok je nampak..

fazrulnoor berkata...

md nor derus..mmg nama yang dikenali dalam bola

Ann Ishak berkata...

best sesekali layan activity macam ni