mengarut

hye !! sorang je kerr ??? (#___#)

11:19 PG Nur Jane 8 Comments

assalamualaikum

wallawehhh hahahahaha
sihat sume?? oke lambai sirip ikan tu sikit kat kaloi
ceria sikit eaa

oke oke jom
~ ~ ~ ~
hye sorang je ker??
eah hello dah tentu nampak kaloi sorang jer terpacak kat situ sure-sure laa sorang jer kan
takkan bertiga plak
aduhaiiii
kaloi sangat hangen and berasap lau orang tanye soalan yang tak masuk akal and tak logik ni
mesti u all pun slalu alami mende ni
cube laa carik ayat yang power sikit
hye cantik hari ni....
wahahah baru semangat kan kan kan

kah kah kah
ini lah yang selalu kaloi hadapi + rasai
sakit hati laa beb
tambah sakit hati bila ade orang yang tanye sorang je ke?? boyfren mane??
nak je aku pelangkong orang tu smpai longkang kat situ gak oke
tapi bile kaloi pikir ngan rasional rasenyer tak terbuat camtu kowt 
ase kejam sangat laaa plak
ag pun tak sesuai ngan gadis ayu nogori berattitude camtu kan kan

ngehehe
motifnye hari ini ialah ade aku kisah aku sorang ke aku single ke aku tak laku ke
susahkan ko ker??
aghhhhh


dah shut ur mouth
dah tutup-tutup masuk lalat karang
ngehehe
: p

You Might Also Like

8 komenstar:

Lulu caldina berkata...

ekeke

Lady SharpShouter berkata...

wakakaka, emo pulak dia kat ending tuh.merepek sungguh kaloi nih.meh lady lambai sirip ikan kat kaloi.huhu

fadh berkata...

hai sorg je ker ? wakakakakakaka

`aca berkata...

memang musim berangin kot sekarang ni. ekeke

::FAIZ FARISH:: berkata...

Kaloi...... ok je aku bukak Blog ko... takde Malware ape pun.. huhu

juicy junkies berkata...

http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/

check out this blogshop and follow us, happy shopping! :D

h A n Y S berkata...

tu skrip org nak ngorat kot..ehehehe..:D

Pencacai Alim berkata...

kaloi...kaloi...loi...loi...ka..ka.