animals

Makhluk Hijau

9:43 PG Nur Jane 11 Comments

assalamualaikum
selamat pagi cikgu !!! heheh selamat pagi good morning ohayo gozaimasu.... tu jerk yang tawu sambung laah sendiri oke hahaha
kalau u all perasan lately ni aku selalu update blog gak....kalau tak before nie...dah bersawang baru nak ngedate
sume citer yang aku nak kongsi puwn tak kesampaian...hanye tinggal kenangan bg aku seorang
hahahaha
nak tawu kenape....ni sume jase baik my big boss yang telah pergi ke Kota Kinabalu untuk menghadiri Mesyuarat MASUM...hari Isnin jerk kaloi jmpe dye...Selase hingga ke hari ni dye takde kat ofis....
alhamdulillah ade gak mase tuk kaloi berfoya-foya and ngulau *cehh* sorry oke kaloi tak begitu ni wat gempak jer k...sila faham hahahahaha

dulu sume orang suke buli kaloi...mungkin wajah ketika kecilku agak comel and keayu-ayuan (^__^) hak hak hak...jgn pitam kat sini oke
teringat mase dulu-dulu....ade sorang member kaloi merangkap musuh tradisi (alaa mcam Liverpool n Man U gak laa)
dye nie memang sangat besar oke...lagi besar dari kaloi waktu uh....perut besar tangan besar...takut nyah !!!
gile...!! satu hari uh...kaloi gaduh besar ngan dye...siap campak-campak meja (kaloi tak tipu oke....kenyataan) siap Ustaz Rawal datang kejar kaloi and dye dengan rotan buluh yang panjang uh

OMG... !!! larik lintang pukang masuk toilet.... :P dengan bangge tak takuwt...coz Ustaz takkan masuk toilet pempuan hahahahahah ^___~

so...pergaduhan we all tamat di situ...tp si Razan ni (oke baru teringat nme musuh ni) tak puas hati....dye nak gak menang oke....menyampah tol
keesokan hari......
nak tawu dye wat ape....dye letak KATAK dalam my beg skolah oke.... hahah cam syiallll derrrrr
 
kaloi ngan jerit ayu-ayu dalam kelas BM teros lompat and nanges-nanges duk blakang Cikgu Khairi....
sampai abes kelas tak nak duk kat meja....sebab trauma and fobia laagi.... WTF....

wuwuwuwuw.....kaloi memang tak suke spesis tu oke....tolonglah jangan nak ngade-ngade bagi katak kat kaloi....karang pengsan aku kat situ...
dah besar panjang sekarang ni puwn...kalau nak g mandi kat rumah tengok dulu kalau-kalau kat tepi bilik ari tuh ade katak...lau ade makhluk uh sanggup tak mandi owww..... yarkssss..... (sape yang duk umah kampung jerk oke...yang duk flat and kondo jgn risau takde katak dlm bilik air korang oke)

*oke tetibe my hand shake...eeiii geli* 
korang camne??? takuwt ngan katak tak??? 
ke korang geli and takuwt ngan mende laen....
ce cite-ce cite..... aku puwn teringin gelak gak hahahahaha

oke bye....jom renang-renang

***korang perasan tak...kejap aku bahasekan diri "kaloi"...smtimes "aku" hahaha....tak kisah laa kan...sape yang lebih "dewasa" dari kaloi uh sorry eaa...***


You Might Also Like

11 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

kenapa blog ko pasang conten warning?

AH7 berkata...

huhuhu~~ geli ngan katak ek?..rasanya xde benda y geli...hehe..

Azroy Bin Kassim berkata...

ta mandi!! euwwww~

wahida berkata...

eeeiiiii, geli gila ngan katak...siyes geli!! benci!!

mie berkata...

cute katak kan..
ehheee

Whoopz berkata...

hek eleh.. Katak pun geli..



















Gwa geli benda2 yg licin.. X bersisik.. Lembik2.. Katak pun gwa geli gak.. Hahahahah...

i am S!L4H.. berkata...

erkkk~ dlm beg?
oh pitam.

kaloi dan aku. gune la gua. hahaha

mr.syazwan berkata...

yes! da tau da dia punya kelemahan

haaa jaga2 la nnt

jumpe je haaa tau la nak buat apa

=_=

A'IM berkata...

haha.. giler kejam gurauan tu..huhu

keabadianchenta berkata...

hang takot katak ke kaloi..hhahaha..

BLADE EDGE berkata...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE