Jane bebel

kite ni donut ke ikan.....ikan ke zombie...??

5:03 PTG Nur Jane 6 Comments

donut ke ikan
ikan ke zombie
ikan ke donut
zombie ke ikan




grrrr

dah dah ckup laah smpai di sini 
aku dah pening dengan persoalan pertanyaan dari urat-urat otak aku nie
ade kecelaruan spesis kat sini
aku tak tawu aku ni spesis ape 
tp kecenderungan aku untuk berenang-renang ke kolam bloggers lebih tinggi daripada makan bloggers
*walaupun aku tak reti berenang*
hahahahah

ni sume sebab aku pening nak pkir ape header yang sesuai tuk page aku nie
asyik letak muke jerk....aku takuwt ade yang mati katak kat sini
takpun si FAIZ FARISH muntah kat sini
oke aku pening nak buat header
puas aku jelajah satu asia nak wat header....tp tak dapat gak idea
ni sume berpunca ngan si FF ni yang duk komen pic header aku besau sgt

adehhh
mengeluh di sini
^__~

t laaa aku siapkan and show header aku kat orang ramai
korang jgn lak tak datang sini lagi
mentang-mentang page aku takde awek cantek

cett !!!

k bye....jom renang-renang

p/s::: lau tak pandai renang-renang...pakai safety jacket oke.....

You Might Also Like

6 komenstar:

Lulu caldina berkata...

apa dah jadi dgn blog ni?

Syat0za berkata...

kak, zai dpt komen ni.. ada distribute malware kat ijaicakapdengar.blogspot.com .. :( zai inform ja.. tlg cari url blog tu, then delete.. sllu nya ada kat blog list..

Cempaka R.Minta berkata...

hii cempaka datang

Cempaka R.Minta berkata...

hii cempaka datang

::FAIZ FARISH:: berkata...

kenapa letak nama ai? nanti i tambah popular.... wah gituw

::FAIZ FARISH:: berkata...

ko letak je header gambar ikan kaloi. hahahha