family

semakin dekat.......semakin jauh......

2:55 PTG Nur Jane 2 Comments

renang-renang
carik makan
mood
::::
kaloi lapar lapar lapar and lapar
(@___@) 
huhuhu
*diet diet diet*
berhenti pikir pasal makanan oke

hurmm actually kaloi nak kongsi ngan u all berkenaan hari konvokesyen yang akan kaloi hadapi next week
cehh waahh !!
seronok memang seronok sebab memikirkan time ni lah masenye untuk kiter jumpe member-member yang dulu suke wat hiruk-pikuk dunia POLITEKNIK
muahahah
seyess sgt rindu zaman belajar uh
lagi semangat bila Semakin dekat nak konvo ni
makin melambak keje and tanggungjawab kat atas bahu kaloi
adessss (T____T) 
penat laa cenggini hurmmmm

sebelum ni kaloi ade citer about my grandpa yang sakit kan
urmm so kaloi nak inform kat u all yg my grandpa sekarang dah semakin jauh ngan kaloi
my grandpa meninggal duni di Hospital Besar Seremban
selepas Subuh minggu lalu iaitu 24 Februari 2011
alhamdulillah segala pengurusan pengkebumian berjalan dengan lancar
kenduri tahlil for arwah pun okey dengan kerjasama sepupu sepapat mak-mak sedara bapak-bapak sedara
hhuhuhuhuh 
semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman 
aminn
~~~ AL-FATIHAH ~~~


thats all
tu jer nak citer
nak panjang lebau tunggu oke
ade keje heeeee
wassalam 

You Might Also Like

2 komenstar:

Lulu caldina berkata...

al-fatihah..takziah dear

Hanis Azla berkata...

semoga roh arwah di tempatkan bersama org2 yg beriman.. Selamat berkonvokesyen yer kaloi..