bloggers

Dia Masih Begitu.... :'(

11:25 PG Nur Jane 8 Comments

KENAPA?

kenapa dye masih begitu
im so sad 
bile mengenang...terkenang....huhuhuh :'(

sape sape boleyh tolong kaloi
dah banyak kaloi search renang-renang ke kolam bloggers yang lain
dah macam care gune
tak jugak boleyh

issshhh nape ade malware ijaicakapdengar nie !!!


ingatkan before ni dah settle isu nie
tapi baru-baru ni 
alaa si Uiksss uww

hurm tekanan kembali menyesak jiwa dan perasaan
wawawawaw (T__T)
kolam ALL IN ONE puwn kaloi da terjah sume dah try kowt
hurmm

You Might Also Like

8 komenstar:

Lulu caldina berkata...

??? nape ni?

nabilah_2908 berkata...

agak konfius sikit...

maksuk kamu blog ijaicakapdengar tu ada malware..?

owner blog kena kenal pasti widget2 yg bawa malware ni..lepas dah delete widget berkenaan..baru la blog kembali ok... :)



jom ke APA KATA HATI pulak,
PENDRIVE

wahida berkata...

dear, nak hapuskan malware camni...

gi dashboard, edit bloglist, untick kolum icon..then save...

ingat, UNTICK kolum icon...tu yg penting...

nurkaloi berkata...

kak wahida::: sorry kaloi da g dshboard tp kaloi tak perasan laa edit bloglist kat mane....

wahida berkata...

sori dear, cenggini...gi dashboard, design, edit bloglist...ala bloglist kalau kita nak tambah blog2 baru kat side bar kita tu...faham tak neh..
kalau konfius jugak, drop ur komen kat blog akak ye...

dee berkata...

aku baru nak tanye hang jane pasal bende alah nie,,dari semalam aku bukak blog hang asik kuar malware ijaicakapdengar..refresh bnyk kali baru pegi page hang balek~

i am S!L4H.. berkata...

dpt x solution nye kaloi?

A'IM berkata...

huhu sangat konfius...