konvo,

(@__@) My Graduation Day.... Politeknik Bukan Poliklinik

10:27 PG Nur Kaloi 12 Comments

Politeknik adalah warisan kita
Membekal tenaga bidang teknikal
*haha ini saje yg tawu liriknye...ampunnnn hahaha*

wallaaweyhh semangat !!!
hahah ini kisah kaloi yang telah grad oke....08 Mac 2011...
itu pingat ketua jabatan oke...heee
tapi rasenye kaloi masih belum terlambat lagi untuk mengedate eah bukan mengupdate blog ku cintai ni hahah
alaa sorry la bro and sis
kaloi memg sgt bz...lau tak bz puwnn...asyik duk tengok tnyalah ustaz setiap pagi
(^___^) 
hahaha poyo laa plakk...

lau sesape yang masih tak tawu lagi...
kaloi dah lame abes blaja puwn kat Politeknik Port Dickson
tapi konvo nyer baru jer dibuat minggu lepas....memang dah tradisi begitu oke...setahun sekali jer hari konvo ni
yesss...i'm happy and happy (*___^) coz dapat jmpe semula geng-geng budak nakal yang terdiri daripada

ini laa dear my bff...... farr...dieb...miera...kaloi...eha...anies
tambah lagi...azie...naddy...anies..eha...ainaa...kaloi...dhira...dieb...dee...ayu

haa ni yang ade jer...belum masuk lagi satu kelas nie....hehe yg penting saye suke
coz kaloi dpt my fvrite flowersss


and 

yeahh suke suke suke sangat.....smpaikan lenguh and sakit-sakit tangan pegang bunge besar nie
sumenye sbb nak show kat orang yg i pat bunge oke tetttt !!! hahahaha 
ade aku kisah....


heheh santek kann bunge-bunge yang i dapat uh siap ade bear lagi....tq my mom and my dad
tak lupe gak my bro and my sis and makngah yang datang mase hari bersejarah ni
tq for ur support


 
and tq too my bff...my classmate...my luvly frenz
tq so much
 with adi.....
with anies...dieb...mell...eha....





















with epull and akmal

takkan lupe saat indah nie.....miss u all larhh....
(^___^)

You Might Also Like

12 komenstar:

fadh berkata...

muahahahahah . klako klako !
congratz kaloi ! ikan pown pndai blajar kan..

fadh berkata...

muahahahahah . klako klako !
congratz kaloi ! ikan pown pndai blajar kan..

Hanis Azla berkata...

Alhadulillah.. Tahniah yer nur.. cantik sgt dia pakai rope tu..

::FAIZ FARISH:: berkata...

besar bebeno pic header ko....

Fanna Roslan berkata...

Hai si cantik manis, tahniah :)

Aujinz berkata...

tahniahhh Kaloiii.. :D

AH7 berkata...

tahniah..for konvokesyen...sambung belajar ah trus kt UTeM kn senang...hehhe..

Lulu caldina berkata...

tahniah dear....ngee

i am S!L4H.. berkata...

wahhh. dlm ramai2 tu kaloi paling tggi. ke sbb heels? wedges? ngee

cantikk oo gamba konvo die...

keabadianchenta berkata...

tahniah kaloi..mge bahagia selamanya..miahahahaha..

dee berkata...

yeay ade gmbr! :P
congrat janeeeee!!!
*mcm tak same jep convo :P*

nurkaloi berkata...

tq to alll ^__^