Jane bebel,

kaloi berskuba

12:27 PTG Nur Kaloi 17 Comments

selamat pagi cikgu !!

kaloi nak cerita ni...bace baik-baik...jangan bace laju-laju 
*tu laa yg slalu kaloi wat kalau si penulis suke tulis panjang-panjang haihh... hahahah ^__^ *

alkisah bermula....kaloi ngan kengkawan memang ahli tetap dalam persatuan skuba nie
korang tak tawu eaa ade persatuan nie
alaa ni persatuan yang dicipta sendiri oleh geng-geng skuba yang sangat fanatik untuk berskuba
memang seronok if korang nak join sila tinggalkan komen and url blog korang oke
t kaloi singgah blog korang gak
*___*

yang pentingnya
kaloi dengan berpakaian cenggini waktu uh kat kapal laa annn

* tak boleyh nk tunjuk pic sbnar...tkut ade yg pitam tgok kaloi...hahah*
tugasan yang amat berat
sangat berat...pada mulenye fikir takde ape puwn
aku tengok sekitar aku tengok ke bawah aku tengok ke laut
owh gile !!

*ade ini....sumpah kaloi tak tipu*

wowww.....memg berpeluh-peluh tidow malam td
teringat menatang nie
siyes kaloi mimpi bende nie
bukan reka-rekaan oke....ade ke boleyh suruh kaloi turun ke laut
giler mampus kaloi kene baham ngan jerung nie

korang pernah tak mimpi cenggini...???
ce citer..ce citer...
ape maksud mimpi nie ea??
adekah kaloi akan jadi perenang negare yang terkenal di dunia
OMG...

baik bersedia dari sekarang....
ade mcam artis tak??
takde ??
oke bye.. !!

p/s::: lau ade yang tinggalkan email kat entry ni memg sah tak bace abes hahah

You Might Also Like

17 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

artis la sangat.... kalah kak Nita

its naddy. berkata...

haha..semangat baca.hadoi.kaloi pun takut dgn jerung ke? :P

fadh berkata...

nasib ek ko pkai sunglasess kene pade tmpt kaloi oiii .
kalo x mmg nk kene gelak setan aku mcm mlm td , muahahahahha...

AH7 berkata...

ni mimpi basah ke mimpi kering kaloi?,,hehehe

mie berkata...

artis la..
nak sign boleh?
ehheheeee

Hanis Azla berkata...

ishhh.. ishhh akak baru ingat nak join the club.. he..he.. makna mimpi tu ialah ada ikan jerung yg bukan ikan bilis yg sedang menunggu kaloi.. so ckp kat mak klu ada org dtg minang boleh terus terima.. ha..ha..

i am S!L4H.. berkata...

nmpknye kaloi mcm bahagie je. pipi pon dah lain. bhahahah
*lariiiiiiiii

nurkaloi berkata...

faiz farish::: hahah msti laaa kalah k'nita derrr

naddy::: hahah jerung makan kaloi laa

nurkaloi berkata...

fadh::: hahah aku memg jenis yg bertempat

AH7::: hahaha mimpi nanges bleyh?? heheh

nurkaloi berkata...

mie::: bro meh sini cpt nk sign

hanis azla::: sis hahah join kelab kaloi renang-renang je laa

nurkaloi berkata...

silah::: ahahah memg sgt bhagiee

Tanpa Nama berkata...

Having read this I thought it was very enlightening.
I appreciate you finding the time and effort to put this short article
together. I once again find myself spending a lot of time both
reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!

payday loans linefeed
My web site :: payday loans

Tanpa Nama berkata...

Good information. Lucky me I came across your blog
by chance (stumbleupon). I have saved as a favorite for later!
raspberry ketones
My web page ; raspberry ketones

Tanpa Nama berkata...

Wonderful post! We are linking to this particularly great post on our site.

Keep up the good writing.
Check out my web blog read more...

Tanpa Nama berkata...

Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks,
However I am experiencing troubles with your RSS.
I don’t know the reason why I cannot subscribe to it.
Is there anyone else having identical RSS issues?
Anybody who knows the solution can you kindly respond? Thanx!
! read more
Also visit my web page ... ladbrokes

Tanpa Nama berkata...

I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog.
I am hoping to check out the same high-grade content by you later on
as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal website now ;) raspberry ketone
My web blog : raspberry ketone

Tanpa Nama berkata...

It’s hard to come by knowledgeable people in this particular subject, but you seem like you know
what you’re talking about! Thanks payday loan uk
Also visit my web page ... instant payday loans