Jane bebel

aLIeN PuNyeR pAsaL .... !!!

9:54 PG Nur Kaloi 13 Comments

look and see
~ ~ ~
deep 
ok

hahah kolam kaloi sgt burok ann ann??
ini sume kisah si alien ni yg duk terjah my kolam ni
tp bukan dye punye angkara yg telah menyebabkan kolam kaloi kelihatan sunyi dan seram suram
tapi ni sebab kaloi sndiri yang duk buang segala-galenye 
takuwt effect my kolam kesayangan nie
adesss *__~

so u all jangan laa berhenti renang-renang kat sini
still ade kolam yang tenang
t kaloi hias laa kolam ni ngan ikan 
bunga teratai and bunge matahari
^__^

korang jangan plak takuwt
walau pun suram and seram...my zombie promise tak gigit korang 
heheheh

tunggu tau 
jangan bosan tunggu
datang lagi yer

TQVM

*kaloi dah mule bz ngan duniawi....insyllah kaloi akan renang-renang ke blog u all jugak nati*
sorry dear ^__^

You Might Also Like

13 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

sengal...

fadhdeela berkata...

ape kah smua nie??? huhu

Meh sini: Video: Nasib Janda!! 18sx

Mr PenyuBiru berkata...

saspen jer masuk blog ni sebab mula² masuk dah ade warning "adult content".

Hanis Azla berkata...

mana ada seram kat sini.. okey aje.. ttp comel mcm biasa..

jomsantaisekejap berkata...

ni kolam mana satu ni? kolam betul atau kolam blog yang sudah tukar serba hitam...dah memang macam zombi kg pisang betul...
tapi apa2 pun, hitam itu menawan..

Blog No 466 - blogcomment 2

A'IM berkata...

ingatkan kaloi buzy cari ikan kaloi lain... selamat berblog

nabilah_2908 berkata...

dh tukar layout baru yer...?

xde la seram mana....lite2 je.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
RAISYA IMAAN TIHANEE

Pencacai Alim berkata...

oh..terpana jap..

Mah@mahu berkata...

Tak berapa faham... heheh sorry..

hamzah ian berkata...

kaloi kaloi

i am S!L4H.. berkata...

huyyoooo die ade kolam baru......
nak kolam gak. tp yg swimming pool punye la. x nk ikan punye. haha

wahida berkata...

cepat hapdet!!

DuniakuAbstrak berkata...

kaloi dah gemuk belum? ari-ari bagi makan dedak