bloggers

Pelbagai Spekulasi

11:27 PG Nur Kaloi 16 Comments

Assalamualaikum

yeahh kaloi kembali !! zombiee...! otak..!! 
ok dah cukup...karang tak pasal-pasal dpt title blog 18SG



ermm pelbagai spekulasi wujud selepas kekalahan Harimau dengan Bahrain
mungkinkah Harimau hilang taring...and mungkinkah selama ini hanya guna taring palsu
and mungkinkah taring palsu tu hilang disebabkan kecuaian meletakkannya hahaha
lu pikir laaa sendiri

pokok pangkal ea...pasukan Harimau Muda dah buat yang terbaik ! waaa kaloi bukan main semangat tengok bola malam tu even tak pergi tengok kat stadium ~__~'
tapi sudah ditakdirkan kemenangan bukan berpihak pada kita
ayuhhh skuad Harimau Muda....!!! tingkatkan semangat
kekalahan bukan untuk selamanya...perlu bangkit dari kegagalan dan cari balik taring yang hilang itu kannn

itu pasal bola

ini pasal 
ShahzCudin said...
ni mesti lipas kerabat lipas dlm criter oggy & cockroaches tu..
MEMANG TAK HADO..!!

Rashid said...
Ni tentu kes simpan duit kat bawah katil ke.. dalam almari ke.. tapi tak ingatnya. Maklumle duit dalam poket berisi penuh je. hehe

L said...
ke tuan yg geget.. hahhaha.. adoi... kaya2.. kalu geget duit lima puloh sen tapa la.. ni 50 hinggit.. ish3// haha

fadh leyanie said...
dah macam duit berusia ratusan tahun keh3 :P


kannn pelbagai andaian yang kaloi terpaksa tapis...eghh kekekeke.... actually yang simpan duit tu bukan kaloi ok...ngeeeee cer teka cer teka hahaha

ini adalah hasil daripada mak kaloi laaa... nak simpan duit punye cerita last2 dah terlupa...camni laa rupenye...ngeh ngeh ngeh


yang cakap kaloi kaya tu...cakap banyak kali pun boleyh....ngeeeee

lepas ini aku nak tolong frame kann duit nie

Ann Ishak said...
wah boleh simpan dalam frame gantung dkt dinding bilik...bila malam2 tu cuba tengok dah nilai harga sebenar RM50 tu sendiri


sekian !!!!!! 

You Might Also Like

16 komenstar:

Fara berkata...

Frame Kaloi, jangan tak frame!

ieda berkata...

alooh bagi semangat je kat mereka .. pasukan kita masih baru .. dah untung juga dpt kawal gawang dari terus rebah .. :)

a.samad jaafar berkata...

pada saya. perbezaan yg jelas ialah semangat.. semangat ketika menentang indonesia tidak kelihatan dalam mentang bahrain..

ermmm..sian duit tu!

hmmm bukan rezeki kita nak menang kan... huhuhu~

ShahzCudin berkata...

keh3x..spekulasi hot ni..

Kazen berkata...

haha bile kalah je kene kutuk....kesian2.... adoyai nye pun first time tgok duit camtu....leh masuk frame tu :p

Entri Terkini | Done With MMU Terus Balik!

Kazen berkata...

haha bile kalah je kene kutuk....kesian2.... adoyai nye pun first time tgok duit camtu....leh masuk frame tu :p

Entri Terkini | Done With MMU Terus Balik!

LadyBird berkata...

Malaysia penat.... kesian plak... xpe..lain kali cuba lagi.. tp kan.. lady dah cukup rs puas apabila Malaysia berjaya kalahkan Indonesia.. xnak sgt indonesia menang..

iza berkata...

Assalam..
dulu pernah terjadi, anai2 gigit kain batik. bila buka, jadi macam bunga kerawang di tebuk2.

Juliet_iRa~" berkata...

selamat kembali..hee

amboi siap nak frame..eeeheee

cari pcisan2 yang terpisan.. gam balik dengan gam gajah.. hehe

nabilah_2908 berkata...

tu la org kita..

bila memang disanjung..bila kalah dikutuk...hmmm... :)

lama sangat ke Mak Kaloi simpan duit tu...hehe...

tul la..fram kan duit ni..boleh jadi kenang-kenangan... ;)

Papa Mifz berkata...

patut kalah or menang sokong jer la..kan negara kito...

fadh leyanie berkata...

mungkin tak ada rezeki malaysia lagi untuk teruskan perjuangan di olimpik,,
Duit tu buh dalam frame gantung kat ruang tamu.keh3

budak penjara berkata...

kemana ko menghilang??di alam bunian?? haha

Tapak Kaki berkata...

memang tak terkata lepas kalah mengejut hari tu.. tapi tak pe.. kita boleh tengok ada bakat baru..