affSuzuki,

eah eah Geram pulak

8:46 PG Nur Kaloi 4 Comments

arghh frust menonggeng malam tadi
gara-gara kekalahan Malaysia dalam perlawanan final pertama Piala AFF Suzuki di Stadium Rajamangala, Thailand malam tadi

Thailand 2 - 0 Malaysia

mungkinkah berlaku keajaiban dan bangkitkah Harimau di perlawanan final kedua di Stadium Nasional Bukit Jalil, Sabtu ni 20 Disember 2014..
sama-sama kita nantikan

walau apa pun yang berlaku, wa sebagai penyokong tegar Harimau Malaya
akan turun stadium untuk bagi sokongan padu kepada skuad negara


tapi lagi buat aku geram 
mamat ni 


sekali dengar macam nama orang Melayu - Sharil 
tapi sebenarnya Charyl Chappius

dah jadi viral kat FB and Tweeter kowt
handsome habaq hang....sapa x suka
gadis-gadis, tipu kalau cakap x minat mih mih mih mih

tapi 

eah eah geram pulak kan
T_T 
sila nangis beramai-ramai

game malam tadi aku rasa macam tengok Romance Movie Thailand tau 
dengan rambut tersisir rapi....sampai habis perlawanan masih terpacak 
krik krik krik krik 

p/s: semua gambar ihsan En.Google

You Might Also Like

4 komenstar:

Hanis Azla berkata...

As-salam..

Hai kaloi.. eh.. hai jane he..he.. long time no see.. :)

Betullah.. rambut pemain Thailand sikit punya stylo he..he.. Apapun, mendoakan segala yg terbaik untuk pasukan Malaysia bagi perlawanan final yg kedua nnt.. Semoga ada rezeki untuk menang, insyaALLAH..

Ahmad Zaki berkata...

Assalamualaikum...

Ada gambar dari Twitter yang dikongsikan dalam facebook menunjukkan pemain Thailand tu adalah bisexual / gay. Maksudnya dengan perempuan dia bermesra dengan lelakipun dia "mesra" juga... eeeeeee...

aryan azra berkata...

nasib baik dah jadi mak orang akak nih,jadi kurang sikitlah tengok lelaki2 ensem nih..hahaha tgk suami sendiri je la,tapi jeling2 gak la kah3

Jari Manis berkata...

charyl mmg hensen..mix katakan tetapi awek beliau...krik..krik..krik...