BAT,

XPDC Merapoh - Sg. Relau Part 1

9:58 PG Nur Jane 0 Comments


Last Program 2015 with BATs family
Kumpul duit dari sekarang....tuk pelbagai projek kecik, besar, mega tahun 2015
alahaiii lau ikut hati semua nak pergi...moga dipermudahkan urusan dan dilimpahkan rezeki
aminn

preparation ke Merapoh 
si gemok kembali beraksi...macam nak duduk seminggu bawak barang
nama pun program lepak santai..so bawak barang memang kena banyak sebab duk santai hahah

we all naik train dari Tampin 
Hari Pertama (Jumaat)

brada Amras sentiasa di mana-mana...walaupun x follow trip ni sebab baru balik dari XPDC ABC, Nepal... but still support us...mekasih brada


Pengarah Program - Brada Rusdy

balai pelepasan keh keh keh 
riuhh dengan geng kitorang

excited nak naik train

 disebabkan nak ke Taman Negara Sungai Relau, we all kena lah berhenti di Stesen Merapoh
nk berhenti di Stesen Merapoh kena bayar lebih sikit khas untuk berhenti kat stesen tu... 
u all kena request lau nak berhenti

sementara menunggu train sampai....bergambar tu wajib...

pantang ! hahah

gegirls yang join program 

sampai jerk train...serbu carik tempat nak tidoq


aku memang pilih bawah laa kann....ko x rasa payah aku nak panjat katil atas tu hahah  

dah cukup tempat, bergambar pun sudah
serbu cafe...sebab semua kelaparan hahah 

with sista Liza (senior BATs)

order kat Tampin....dapat kat Gemas...haha sabar laa eah 
dengan garam tumpah lagi... memang gugur rambut makan hahah

alih2 ktorang tengok jer sista azi makan

start beradu....malam yang panjang... 

Alhamdulillah

Hari Kedua (Sabtu)


sampai juga destinasi  


arghhh udara nyaman !! cuaca baik !

isi perut pepagi

bergerak ke Taman Negara, Sungai Relau
perjalanan ambil masa 10 minit 


pacak kemah

mamat ni bela saka tido brada Nazrul aka Ibn Sina aka Nadal

tido lagi 


sambung Part 2

You Might Also Like

0 komenstar: