bloggers

ANONYMOUS

9:32 PG Nur Kaloi 17 Comments


Aku fuck derr ngan si ANonyMous nie
Sekarang ni makin hebat ann si anonymous
Ben Ashaari and the geng pun duk sibok citer pasal kisah jadah ni




Eeeii before ni kaloi tak penah derrr nak rase marah kat dyorang nie
Sbb before ni tak penah plak kaloi bace komen dyorang ni teruk-teruk
Sumenyer membina ^__^ tqvm




Tapi kaloi tetibe jadi emo sesangat
Bile blog kawan kaloi merangkap pondmate housemate kaloi diserang si anonymous nie
Eah ape kess.. dyorang tak layak kowt nak down kan orang…
Lau nak tegur and nasihat ade care yang betul kowt




Adoyyaiii memang menyirap derrr komen2 orang yang tak berilmu ni
Tapi betul laa kann…orang yang tak berilmu and tak berpegang ngan agame ni
Mulut dye memg cam longkang oke…. Camtaek !!!!
Alaaa….tolong laa jangan ganggu kehidupan orang len…
Suke hati laa kan nak cerita ape kat blog nie…
Nape ade gak manusia yang suke dengki




Walaupun kaloi suke dengki and cemburu ngan si Faiz Farish
Tapi kaloi tetap sokong dye dari lubang cacing ke lubang jamban kowt
Takde hal laa….hahahaha




Ape salahnye nak menunjukkan kehebatan dan kegembiraan kite pada orang lain
Macam si Mr. Wan
Aku sronok bace blog dye coz kehidupan dye penuh warne-wrni…and tak same life dye ngan kaloi
If ko suke bace lau tak suke tak yah bace
Habis cerita annn…yang nak duk jage tepi kolam kain orang tu wat pe
Tp if nak jage puwn jage sudah laa…tak payah ko nak selak sekali kowtt
Ape kess laa ini orang




Siyesly kaloi tak kisah sape-sape pun nak komen
Tp biarlah berasas and orang kate budi bahase budaye kiter
Janganla cemarkan kepribadian diri ko tu dengan kate-kate yg kesat
So rubbish oke
Eah sorry ni kaloi da marah sgt namenye !!!




p/s::: ni bukan duk promote blog orang eaa
ni cume aku nak share ngan korang

You Might Also Like

17 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

hoi mak Kaloi... pesal lak ada nama gua? hahahahahaha

Hanis Azla berkata...

nak menegur tu tak mengapa.. tp klu berhemah tentu lg baik..

fadh berkata...

wuuuaaa aku lg hangin sbb blog aku yg kene serang anonynous ni ! antu kak limah btol !!

anon mana tu? meh sini nak bagi kasih sayang kat anon~ biar dia rasa disayangi, xdela dia dok kutuk org je~ :D

Mayana berkata...

emm tk pernah ada pengalaman dgn anon ni...tp suka dgn blog sayaanonymous.com...biarlah jgn dilayan..dilayan makin menjadi...kdg2 tulis blog jgn byk sgt cerita peribadi...risiko tu dik..cuba baca 7 perkara jgn kat blog ariffshah.com

keabadianchenta berkata...

dunia dah bt mcm ni syurga blum pasti lg..sudah2 lah tu.tp kwn grm gak..kwn pun temask sekali..pe kes.

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...


kat blog lain pun ada nama si anon tu..org yg sama ker???

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Lulu caldina berkata...

header lom siap eh?

nurkaloi berkata...

faiz farish::: hoi pakcik ff...wa nyer suke laa nk letak

nurkaloi berkata...

hanis azla::: sye stuju !! berhemah di jalan raye skali an heheh

fadh::: hahah sabau sabau

nurkaloi berkata...

lavender harum wangi::: hahah g bagi g bagi...tp tak tawu plak anon mane hehehe

mayana::: sis huhu memg tak yah layan ann...tu laa sabau jer leee

nurkaloi berkata...

keabadianchenta::: haha jamal jgn emo...sabar sabar...biau kan aje...yg pnting ALLAH tawu

blade edge::: heheh asenye orang lain2 kowt....

nurkaloi berkata...

lulu::: wahahah jgn tnye pasal header ni...memg ntah bile nak wat....tak reti daaa

Ecah Ecot berkata...

cepuk je anon 2..haha

nurkaloi berkata...

ecah::: hahah lau kaloi jmpe kaloi cepuk dye oke

kata kila berkata...

HIKHIK.kila pun selalu je kene sebab asyik cerita pasal adik

nurkaloi berkata...

kila::: hahah sabar jer laaa