cuti,

yeay rerenang ke Regency Hotel Kuala Lumpur

4:22 PTG Nur Jane 11 Comments

askum u alls
ehem ehem
esok 23 April 2011 and merupakan hari yang amat ditunggu2 oleh semua orang
lagi-lagi orang yang keje gomen an an an 
sila jangan kate tidak
iyer kan aje oke

esok hari sabtu an an
so cuti laa kan kan
yeayy !!! hahahah sila jangan bangun selagi belum pukul 11.00 pagi oke

and 24 April 2011 kaloi akan bergerak ke Regency Hotel KL

oke ini bukan kat KL

ni Regency Hotel Milan, ITaly heheh berangan laa plak an an


ni sume gara-gara ade Seminar Aspirasi Setiausaha
wahh pasni beraspirasi laa kaloi g keje hari -hari an an 
iskk...majulah setiausaha untuk sukan negare

agak-agak berape bag kaloi nak kene bwak ni
bag ape nak bawak ni

ben 10 !!!! hurmm nampak sangat kaloi seperti setiausaha yg sgt beraspirasi nati

errrr..ni macam nak g daki gunung kinabalu dah
hahahaha

eiii buntu buntu
balik umah t nak g shopping
and  
packing cepat cepat barang
t ahad baru tawu nak nanges barang takde ishhh

You Might Also Like

11 komenstar:

fadh berkata...

ko bawak beg plastik je kaloiii . lam 2 3 beg ok gak . haha . nk bg pinjam beg aku, t bile plak nk selisih tuka beg sbb ko balik aku da terabng g langkawi . yeayyy ! kah3 .

secretary baru cm kiter ni advance g kursus . kah3

Ahmad Zaki berkata...

Assalamualaikum...

Dalam bulan ni banyak juga aktiviti. Kiranya bulan ni ada antara blogger aktif dgn aktiviti masing2.

Mcm sy ni, 26 hingga 28 hb april ni, sy ada "kursus pengurusan mesyuarat agung koperasi", anjuran maktab kerjasama malaysia di JB, Johor. buat di hotel tropical inn.

lepas tu 30 hb april sampai 2 mei sy kena sertai pameran koperasi di dataran ayer keroh, melaka... entah mcm mana la nnt keadaannya... harap2 berjalan lancar dan tak memenatkan.. Semoga awk pun sukses dgn seminar yg awk pergi tu.. :-)

jomsantaisekejap berkata...

apakata awk tak payah bawak beg...apa2 barang pakai je hotel punya..nak apa2 beli je kat KL tu.. tak payah susah2 fikir ada tertinggal beg atau tidak...

h A n Y S berkata...

nape dgn 23 ari bln? dpt gaji ke? heh heh~

::FAIZ FARISH:: berkata...

ceh, motif?

nurkaloi berkata...

fadh::: hahah secretary yang tersangat hot kiter ni derrr

ahmad zaki::: wahh bz giler uh...eah pi ayer keroh melake..bleyh laa jmpe kaloi nati hehehehe

nurkaloi berkata...

jomsantaisekejap::: alaaa nak memboli ea karang satu hal lagi hehehe

hanys::: hahah 22hb daa dapat gaji punnn

nurkaloi berkata...

faiz farish::: motif...aku beraspirasi...kau ade?? hehhe

HonEyBuNNy berkata...

cepat2 packing barang...

kang ada yg tertinggal..hehe

farra8979 berkata...

sblum g kursus, g shopping ~ mmg best... hihihi...

nurkaloi berkata...

HONEY::: alhmdllh sume berjalan ngan lancar...takde tinggal heheh

farra::: wahh memang g shopping punn heheh