bloggers,

Jawapan 1 + 1 = 3

10:26 PG Nur Jane 18 Comments


Hahahaha…..macam-macam jawapan kaloi terima untuk soalan math 1 + 1
Terima kasih untuk jawapan-jawapan kalian…
Tapi sorry gak coz u all sume sampai pening and nak wat research bagai tuk jawapan uh
Hahahaha….

Jangan ade yang tekan calculator bawah meja nak carik jawapan dah la yer
Sudah terang lagi bersuluh memanglaa jawapan dye 2
Tapi itu jawapan dalam exam SPM ke UPSR ke ann ann

Hahah yang lulus SPM dengan jayanye…..hanisazla & jomsantaisekejap
Yang lain SPM tak lulus dan soalan kaloi pun tak lulus
jawapan kaloi tetap 3
Cu try cu try tengok jawapan they all nie


::FAIZ FARISH:: said...
Kate kau.. hahahahaha bijak la sangat

Hanis Azla said...
sejak dulu 1+1=2.. so tak terfikir pula jwpn lain.. he..he..

i am S!L4H.. said...
11. lalalala

nusha said...
lau jwpn sengal ialah 2 kali 1 laaa...huhuh..

eqbalzack said...
alahai..soalan PhD pun tak susah mcm ni..hehe

Azroy Kassim said...
baa~ CAK!!

1 + 1 = 4!! sebab dpt anak kembar!! Hahaha
ini jawapan paling tak boleyh bla laa kan…ekekekeke

1 + 1...perghh susah betul soalan ni. Sebelum sy bagi jawapan biar sy terangkan kenapa.
1 merupakan angka pertama selepas 0 dan jika di kuasadua atau tiga pun angkanya tetap 1 tetapi mempunyai tenaga kinetik
yang tinggi mencecah 100 darjah celcius memecah suhu raksa yang melanda kawasan mediteranean
sebelum memasuki tahun 1511 dimana Portugis menyerang melaka dengan 1 bomb dan 1 pahlawan Melaka bernama Hang Tuah menjejak ke 1 bulan yang mengelilingi bumi memaksi 1 galaksi dalam 1 putaran...yang mana semua ini tiada kaitan pun dengan jawapan yang akan sy jelaskan...
Jawapannya adalah 2

*Hahahah paling mengarut* 

wahida said...
huwaaa!! soalan apakah ini?

mie said...
gue rasa 11....
itu je nombor yang ada..
cerdik juga kan..
hahahaaaa


A'IM said...
member pernah buat research pasal jawapan 1+1 ni..report asal dari prof ada 22 page..ha..yang pasti jawapan dia bukan 2..


Mommy Fara said...
hehehehehe....soklam pecah otak nie!

Hahahaha kan kan kan….jawapan sume tak bleyh blaa laa kann
Actually tak yah fikir sampai pecah otak sangat laa kan
Kaloi wat soalan math nie coz nak bagitawu u all sume
Bile u all berdua antara lelaki & pempuan akan timbul makhluk lain aww
Lelaki + perempuan + syaitan = 3
So betul laa kan jawapan dye tiga….an an
Hehehe kaloi yakin u all sume memang sedia maklum kehadiran syaitan ni
If u all pertikaikan kenapa kaloi tak letak 1+1+1
Jawapannyer sebab syaitan tu kan makhluk halus and ghaib
Mane Nampak an an

 
Setiap orang ade pandangan berbeza…ape salahnyer kiter piker luar kotak sikit sekali sekala an an hehehe
Motif kaloi ::: hahah saje kenakan u all… hahahahahahah bagi otak pusing…and wat research kah kah kah

 

 

You Might Also Like

18 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

nak kena pukul ngan bantal ni....

ardinihumaira berkata...

hehehe btul juga tu ;)

i am S!L4H.. berkata...

lalalalalalala.
tetibe rase nak makan kaloi wt masak kicap cincang2. bhahahaha

fadh berkata...

sape suh layan kaloi . die kan ikan . kah3 kene tipu ! housemate kaloi jugak bijak ! kih3

Hanis Azla berkata...

bila kaloi cakap lulus spm dgn jayanya buat akak terfikir.. akak dpt math brp ekk masa spm dulu.. dah lupalah plk.. he..he..

nabilah_2908 berkata...

heheheh..betul jg tu..

biasanya 1+1 mesti dua..

tp bila kita fikir jauh sikit..sure mcm2 jawapan yg kita akan dapat.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW : LIFE 101

Lulu caldina berkata...

eh ada org tu suka liberpul..x best..ngee

wahida berkata...

huh!! mencik!!

nurkaloi berkata...

faiz farish::: hahah jangan...bntal busuk !!!

dini::: haa betul kan kan

nurkaloi berkata...

silah::: hahah sila jgn lupe invite kaloi oke bile mkn uh

fadh::: hahahah bijak kaa??

nurkaloi berkata...

hanisazla::: hahah kantoi....msti fail ni ngeheheh

nabila::: haaa betul uhh...think outside the box ngeheheh

nurkaloi berkata...

lulu::: eah biau le suke livpool lalalala ~~~~ hahaha

wahida::: hahah sis...sabar sabar

eiffel berkata...

camtaek betei. -.-""



p/s :: vote cerpen kita kat sini xP

adrinaqamarina berkata...

menarik giler post ni!

hehe

mie berkata...

kategori jawapan mengarut..
ahahahaa

salah la..
jawapan sebenar
1+1=5
lelaki+perempuan+syaitan+raqib+atid=5

nurkaloi berkata...

eiffel::: hahha cmtaek...insyllh dear...i will

qamarina::: kan kan...tq ^__^

nurkaloi berkata...

mie::: hahah memg mengarut

bukan photographer::: adess...idea baru...hehe kaloi ade tpkir gak jwapn uh...tq tq