mengarut

Kaloi Sakit * korang still nak kawan ngan kaloi x *

10:41 PG Nur Jane 12 Comments

isk isk isk
bangun pagi tadi badan ni rase berat jerk daa
tapi kaloi gagahkan jugak and berusahe tuk bangun

mate ni rase dah tak boleyh bukak
nak tengok jam di sisi pun kena tunggu 5 minit baru boleyh nampak 
owh dah 6.30 pagi nie
subuh gajah karang ngehehe

*lau kaloi letak pic sndiri takuwt ade orang pitam...hahah*

dengan selawat and basmallah
kaloi gosok dua-dua belah mata ni
kaloi bangun and tengok cermin 
alhamdulillah aku masih dapat melihat dengan baik lagi walaupun kaloi rabun jauh
* sempat plak tengok cermin an*
hahaha

eah jangan gelak lagi
kaloi sakit oke
cu tengok pic bawah ni


normal 


x normal 
*cu tengok yang belah kiri u all*

hahahah...tak tawu laa kowt u all tak nmpak perbezaanyer...
tp mate kaloi ann...kaloi rase derr...
hurmm ari ni tak pakai lens
hari ni pakai 

hehe sebab nak cover mate
ekekek
so keputusan sepakat hati...minda...badan
untuk blik awal petang ni nak g klinik
my big boss pun da benarkan

so ape lagi
siapkan segale kerja sebelum balik
erkkk

k bye 
wat keje oiii



You Might Also Like

12 komenstar:

Lulu caldina berkata...

huhu ngeri tgk mata..makan ubat kalau sakit..

solo molo berkata...

mata pelesu ek ???


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/pagi-yang-kenyang.html

wahida berkata...

napa akak tgk mata ko mcm ok je ni?

fadh berkata...

samo je kaloi . wakakakaka
ok pg klinik !

i am S!L4H.. berkata...

huyohhhh. heee
nak kwn je kaloi.

Aujinz berkata...

ahhhh.. sila sihatkan cepattt...!!!

mie berkata...

gue suka sakit mata zaman sekolah2...
boleh dapat cuti..
ehheheee

Whoopz berkata...

mata nampak mcm kuning je.. Nape? Skt ape ni? Meh doc whoopz nak check..

Azroy Kassim berkata...

baa~ CAK!!

juling?? haha :p

nurkaloi berkata...

lulu::: heheh yer kaloi mkn ubat...

solo molo::: hahah tak kisah pelesu ke ape...yg penting sakit :(

nurkaloi berkata...

wahida::: hahah sis tak nmpak ann...kaloi pndai sorok ngan make up kekeke

fadh:::hahah samo tak samo

nurkaloi berkata...

silah::: hee yeay ^__^

aujinz::: hahah da sihat