GiveAway

Giveaway Ujang9897

7:59 PG Nur Jane 9 Comments


oke salam 1 Malaysiaa
alaa rindu my family laaa

heheheh
ni sume gare-gare family ku tercinta yang duk jalan tak ingat dunia
heheheheh owyeaahh luv luv luv my family
i will miss and luv all of u laa

eah dah mengarut 
sebenarnye nak join si Ujang wat Giveaway 
wahhh seronok si ujang ni yer...mungkin nak dapat berkat untuk kahwin nati kowt
heheheh

tak kisah laa sebab ape pun 
yang penting kaloi nak join and sokong ujang *penggile si mate bulat*
hehehe
sume nak heliza...ape yang korang nak tawu pasal heliza sila rujuk kamus dewan edisi Ujang oke



*pic ade kaitan...ngeh ngeh ngeh eah betul laa ann..ujang an da nak kawen...ni calon flowers girl oke hahahahha*

senang jerk nak join
tak caye eaa...sila klik kat SINI 

dah bace ?? senangkan??
ape lagi jom laa join
hadiah menarik menanti anda....

Myvi SE takde dalam senarai hadiah ni oke...hahahaha

You Might Also Like

9 komenstar:

Maya Mayana berkata...

KALOI NI PUN SI MATA BOOLAT JUGAK..HEHE...

Hanis Azla berkata...

all the best kaloi.. klu tak dapat hadiah, dpt jd flower girl pun dah orait dah tu kan.. he..he..

::FAIZ FARISH:: berkata...

Ceh, muka cam ikan Kaloi, tak sesuai ok duk kat plamin... duk kat akuarium je la....

nelly berkata...

Gud luck !!

Hazirah Sapuan berkata...

kalau mcm tu kuda besi mesti ada dalam senarai.hehee

Hazirah Sapuan berkata...

kalau mcm tu kuda besi mesti ada dalam senarai.hehee

nurkaloi berkata...

maya mayana::: hohoh si mate bulat yang kekadang sepet heheh

hanisazla::: heheh flower girl yg bosar hahaha

nurkaloi berkata...

faiz farish::: wahahah ko cmburu derr...ea akuarium pun orite gak...msti rmai yg dtg tengok...sbb comel sgt...kikiki

nurkaloi berkata...

nelly::: tq dear

hazirah sapuan::: hahah kuda besi kuda rotan pun adee