birthday,

tutup diari

4:51 PTG Nur Kaloi 7 Comments

tepat 4.45
ku tutup diari bukan diari hidupku en.boss aku
ku tutup segala fail di mejaku
tidak mahu ku tatap lagi semua kerja ini
walaupun masih banyak kerja terbengkalai lagi ni
adess T__T

yeahh
en.boss takde
esok cuti yeahh...sampai isnin yoww cuti
en.boss smbung cuti lagi sampai hari selase yoww

alangkah indahnya hidup ini
en.boss takde...wa suka hati
~~~lalalalala~~~

hahahah 
boss takde....tak bermakne kerja takde oke
sila jangan berangan untuk merehatkan diri kaloi oiii
wat keje kaloi oiii
jangan sibok renang-renang jer woyy

tak sabar rasenye nak santap PIZZA petang ni
entah mimpi burok pe yang datang pada en.fahmi si pakwe roomate kaloi 
tetibe ade hati nak belanje kaloi petang ni
layan kan ajer laa
orang kate rezeki jangan ditolak...maut jangan dicarik

hidup punn susah mati punn susahh
aiyyaa mati kene pegang bendela 

mood::: rindu nak gaduh ngan abah kaloi yang suke tengok citer P.Ramlee tuh

mood::: tak sabar nak sambut birthday abah

mood::: tak sabar nak jadi mak andam isnin nih

choww
psss....kaloi rindu nak gaduh ngan seseorang.....tettttttttt

You Might Also Like

7 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

nak pizza gak

DuniakuAbstrak berkata...

pizza perisa kaloi ada tak?

h A n Y S berkata...

hamboiii~ galak makan pizzaaaa! XD

n yes! cuti 3 hariii~ ngeh ngeh ngeh~;D

Henry Zackery berkata...
nub berkata...

gaduh dengan haruan ka?

hahahahaha

nurkaloi berkata...

faizfarish::: oke t aku bnje ko mkn pizza


duniakuabstrak::: haha takdo....tapi t aku try wat oke hahahah

nurkaloi berkata...

henry zackery::: oke t kiter g mkn pizza...ko bnjer hahah

nub::: hahah gaduh ngan jerung...mncabar sikit