gemok,

dorayaki~~~nyummy

9:25 PG Nur Jane 20 Comments

AN AN AN

tottemo daisuki

DORAEMON


u all masih ingat tak rancangan tv yang u all takkan lupe nak nontot 
mase dolu-dolu *zaman hisap botol susu* heheh
kaloi masih ingat lagi rancangan yang paling kaloi suke tengok ialah doraemon yeay !!
haha ni sume sebab gile gile suke ngan dorayaki yang dimakannyer
*mr.google*

pintu suke hati pun ade...kalau laa wujudnya doraemon zaman sekarang ni
memang senang laa ann kite sume nak g jenjalan...tak laku derr Air Asia ngan MAS
sumenyer mahal...gune pintu suke hati tak gune sesen langsung
ekekekek
*senang laa kaloi nak renang-renang g jumpe super junior an an*

kan seronok juga if ade peralatan yang boleh undur mase...
senang kaloi nak wat minit mesyuarat...adess tension betull aarrr wat minit mesyuarat ni
bile tak leyh nak wat minit...blog laa jadi mangsa tuk kaloi bebel an an 
hahahah dah stop talking about works
*mesin masa oh mesin masa*

kalau laa ade 
*poket doraemon...sume impian bleyh ditunaikan*

tapi tu sume mimpi laa kann...mende tu sume takkan jadi kenyataan
so kaloi mintak maaf pada sume blogger yang teringin macam2 dalam hidup uh
banyak-banyakkan laa bersabar...takde mende yang senang dalam hidup ni an an an
nak beli myvi SE kumpul duit and rase susah dulu laa derrr

akhir kate majulah sukan utk negare
*kaloi ngah membizikan diri dengan Sukan Staf Antara Universiti Malasyia, SUKUM...so sila maafkan*

eah jap...actually nak tanye...sape tawu wat dorayaki...or ade resepi...
teringin laa nak makan dorayaki...kan bagus ade poket doraemon...sume leyh dapat
errrrrrrr

You Might Also Like

20 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

Aku tau kau mmg sindir aku....
bila nampak Myvi SE tu aku tau dah... pastu Tekan Derrrrrrrrrr tu, sah...
kau kalau tak ngutuk aku sehari, tak sah kan? aku saman kau....

Lulu caldina berkata...

mayvi mahal..baik beli saga FL..ngee

Hanis Azla berkata...

akak takde resepi dorayaki.. selalu tu main beli aje.. mmg sedap..

HonEyBuNNy berkata...

hehe.....kanda ila suka makan daroyaki...

cepat cari resepi..leh aksi dekat ila sikit kan..ehheh

Pais Mais berkata...

citer doreamon dah habis dah.. cuba gugel.. sedih giler citer nya..

nurkaloi berkata...

faiz farish::: hahaha saman saman sangat rare laa kann ekekekek

ko terase eah ea?? hahahah

nurkaloi berkata...

lulu::: hahah kaloi taknak pun...ade orang len uh yg nak...kaloi ade saga bese jerk....terbeli dulu baru fl kluar hehehe

hanisazla::: sis slalu beli kat mane ea...

nurkaloi berkata...

honey::: owh yeah t kaloi carik

pais mais::: haah aku daa penah bace...memg tching kowt

fadh berkata...

kaloi ade tag ; ko bnyak kasut an !!

http://tibit2babyboom.blogspot.com/2011/04/kasut-oh-kasuttt.html

cIk JanNah berkata...

resepi dorayaki takdek!
tak pandai masak. baik beli senang terus makan tak penat nak buat

kih3.

jannah dulu suka sailormon..pergh fanatik gyle.
'dengan kuasa bulan akan menghukum mu!'

HAHA

Aujinz berkata...

senang jerp buat dorayaki...ngee..Ojinz selalu gak buat..

nak prepare inti dier jer yang leceh..

Nah! Dorayaki!.. sila abaikan gambar tue. Itu masa first try..

A'IM berkata...

ingatkan donut.heheh..dah lama tak layan doremon

wahida berkata...

kalau la betul wujud doraemon tu...alangkah bahagianya hidup...mintak je...

rindu kaloi!!

NICK IRFAN berkata...

kenapa dorang x buat doreamon versi orang betol pnya plak ek? hehe

nurkaloi berkata...

fadh::: wahhh jap jap nati ku join heheh

cik jannah::: hahha tu pun i like... kaloi suke si hero nyer

nurkaloi berkata...

aujinz::: owhh senang ker...oke i will try

a'im::: syokkann layan doremon

nurkaloi berkata...

wahida::: wahh sis memang meriah idup...nk makan ape punn senangkan...duduk jerr ann hehehe

wahh rindu jugak ^__^

nick irfan::: versi orang betul?? errr nick jadi nobita la ea hahah

Henry Zackery berkata...

semua benda ada dalam poket doremon tu..hehe.. mintak je myvi kat doremon :)

GEMPAR !! Amir Diramalkan Juara Maharaja Lawak

nurkaloi berkata...

henry zackery::: wahhh !! kan best bleyh mintak weee

Tanpa Nama berkata...

ЎHola!

Algo no sale asГ­ nada
[url=http://rsfiles.serveblog.net/]Ilias[/url]