GiveAway

Give Away dari Nelly dan Mas Untuk Blogger

5:40 PTG Nur Kaloi 7 Comments


yeay dah lame kaloi tak join give away
tapi petang hari yang penuh sesak ngan surat and kertas minit mesyuarat di meja kaloi
kaloi tak kisah da semua itu
yang penting kaloi nak jugak...tak kire...nak jugak join

klik SINI untuk join

sebelum tu kene laa review sikit an an   

nelly

> haa...nelly adalah follower kaloi yang ke 190 hoho owyeahh <
> kaloi baru je kenal dyer..masih belum tawu rahsie rahsie sulit dye hihih...akan kaloi korek nati>
> nice blog...kaloi suke sebab nelly gune warne hitam sbgai theme blog dye uh..kaloi ann suke hitam <
> owh header dye santek...ow yeah bile kaloi nak ade header sndiri nie hurmm <


mas
> nice and simple blog...bese laa lelaki an an <
> yang penting kaloi mengenali mas daripada nelly laa kan kan <


KENAPE ???


sebab kaloi suke gak nak join GA 
lau ade yang jemput...and kaloi free nak join
kaloi memang akan join laa kan
aku punyer suke laa kan kan


eeii dah laa...kaloi tak tawu nak repek ape...janji join laa kann hehehehehehe


to NELLY and MAS ini saja yang dapat kaloi bebelkan
tunggu kaloi beli kapal selam dulu laa baru kaloi bleyh bebel panjang-panjang pasal u all oke
hihihih


tag ?


3 orang...


fadh


cik syusyu


jue hana 


hehehe...sila jangan marah...korang pun join laa oke

You Might Also Like

7 komenstar:

aleen aiden berkata...

klo kene jgn lupe alin keyh.hak2 :P
gudlak!

HonEyBuNNy berkata...

good luck kaloi..ila xsempat nak join2....hehe

alinac lover berkata...

gudluck~

mr.syazwan berkata...

gudluck ye..

kalau menang share hadiah boleh???

=_=

nurkaloi berkata...

aleen::: hahah insyllhh

honey::: takpe tak join...kaloi saje2 jer

alinac::: tq dear

mr.wan::: wahhh...nk share plak...hurmm t kaloi pkir

nelly berkata...

Tengss sudi join !

nurkaloi berkata...

nelly::: welcome dearr ^__^