bloggers

U ALL pun bela ALIEN !!!

10:26 PG Nur Jane 9 Comments

ASSALAMUALAIKUM
eah ini sangat penting untuk pengetahuan u all sume
ni bukan nak takuwt kan ke ape
just nak inform jerkk

juga bukan nak jatuhkan saham kolam u all
and bukan juga sbb aku jelez ramai duk renang-renang kat kolam u all
and bukan juge sbb u all ensem ke santek ker
: p

tp ni sume sbb kaloi tak pat renang-renang ke kolam u all oke
ini sgt bahaye

ade orang dlm bahaye
ade orang dlm bahaye
*nada lagu wonderpets*

baik korang pastikan blog korang takde alien eahh

MALWARE !!! 
owh no



u kene berjage-jage dengan 
suarahatikuberkata.blogspot.com

haa yang ini dikatekan ade malware kat
 chedet.co.cc

sape-sape yang bertanggungjawab sila laa berenang bagitawu mereka ini yer
tanggungjawab bersama

majulah alien utk negare
eah
majulah blogger untuk negara !!!

jgn risau 
if kaloi dpt tawu u all bela alien gak
kaloi bgtawu eaa eaa


You Might Also Like

9 komenstar:

aleen aiden berkata...

yup,banyak jugak blog yg terkene jgkitan germ2 nih.hu3

nabilah_2908 berkata...

pada yg guna antivirus yg power..boleh la berenang2 ke sana.. huhu..

antivirus sy dh xprid...belum renew..huhu..

kalau guna yg free..keselamatan tk terjamin sngt.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA

::FAIZ FARISH:: berkata...

thanks 4 d info

cIk JanNah berkata...

hye dear..
drop komen kat sini lah.
kaloi ada tanye kan pasal widget geng blogger tu kan?

kaloi pegi web geng blogger, pas tu pergi ke link "rumah". kat situ ada 2 widget 1.statistik hari ni 2.statistik bulan nie. plih la mana satu. copy coding and paste dlm blog

:)

ask me kalau tak paham ya. ayt saya mcm belit2 sikit kot
T_T

Ujang9897 berkata...

blog gua yg hensem ada tak

gua sedang menuntut ilm mau buang itu melware

mcm mana nak detect ek?

nurkaloi berkata...

aleen::: hihi tu laaa....wat cuak jer ann

nabilah::: heheh renew cepat !!

faiz farish::: most wlcome

cik jannah::: tq so much dear

nurkaloi berkata...

ujang::: dont worry blog lu clean & clear

brutalsolo::: bagus!! t ajar kaloi skali

l.harum.wangi::: nk detect senang jerk...gune kan google chrome hehe...t automtic dye detect