cuti,

Siapa Kata Ikan Tak Boleh Berenang di Puncak Gunung

1:33 PTG Nur Kaloi 19 Comments

Kata Kau !!!

15hb lepas an kaloi cuti....korang memang laa tak cuti Kaloi and Penduduk Melaka jer yang cuti
so tak payah nak pergi tengok calendar oke
sudah terang lagi bersuluh yang u all kerja time uh heheheheheheh
tapi kaloi cuti sampai 18hb....wahhh melampau

siapa yang kerja hari ini memang agak kesian laa...patutnya u all sume duk layan anak bini/laki kat umah
hehehe tapi kaloi takpe
keje hari sabtu tak mengganggu langsung if kaloi tak blik kampung laa ann
kaloi takde komitmen ngan sesape punn...cume kena jage wa punye kesayangan

eah dah jauh ni
siapa kata ikan tak boleh beranang di puncak gunung
kaloi akan buktikan oke

*sila jangan tanye nape tak cukup huruf kat situ oke hahaha*

*with ikan sepat*

haa kan kaloi daa cakap tak caye....
so sila jangan pandang kaloi sebelah mate...
dimane saje kaloi bleyh berenang...kau ado??
hahaha 

*ini akak kaloi...si sepat...bukan adik kaloi oke...take note*

* ni makngah kaloi...sekarang ni lau we all g jenjalan insyallah memang akan bawak dye *

*haa ini dah tentu mom and dad and si sepat....owhh luv u all laa*

walaupun my dad sesangat laa takuwt pada ketinggian
tapi nak wat camne demi anak-anak layan kan ajerr...hahah
walaupun bingit telinga kaloi ni duk dengar dye membebel sebab takuwt ngan lereng-lereng bukit kat sane
kaloi tabahkan juge drive ngan cool sekali

* kaloi kelihatan gemuk sekali di sini......grrrrrrrr *

antara tempat yang kaloi dah g renang-renang....




* errr....ni dah geram sangat ase nak makan *

orang kuat sepanjang perjalanan
si driver jelita 



hahahahahahahah
sila jangan komen mende2 yang berbunyik dengki pada kaloi oke
hehehehehe
selamat bercuti

You Might Also Like

19 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

hi Kaloi.......(tetibe)

nub berkata...

ikan kekek ada dak? aghaggaaa

nusha berkata...

best2 jenjalan ni.. =)

Henry Zackery berkata...

waaahhh.. nak follow gak :)

Wanita Oh Wanita

Ecah Ecot berkata...

wahh..seronotnyeee..header pon cantik!hehe

FARISZ@AZ.Com berkata...

Kali ini ikan kaloi berenang ke bukit,akan datang ikan kaloi berenang ke udara?

JOm Joint.Blog akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
Peraduan
FARISZ@AZ.Com FanPage

Ardini Humaira berkata...

bestnye g sana!

NICK IRFAN berkata...

huh! serius jeles... sbb sy xpnh pegi lagi tampat ni

fadh berkata...

ahahaha...kaloi pown pndai pkai cermin mata !

Maya Mayana berkata...

emm rupanya ikan kaloi dan sepat...cameron la ni yer..anak akak tk pndai lukis ikan kaloi la...haha

Lulu caldina berkata...

wohoo..

adrinaqamarina berkata...

ouh ni lah gambar kat header tu ye. hehe.

cun cun cun!

btw, kte suka stoberi. kalau pegi sana, suka beli patung3 stoberi. hehe

nurkaloi berkata...

faiz farish::: ko mimpi kan...

nub::: ikan ape lagi yg nak ??? hahah sume adee

nurkaloi berkata...

nusha::: jenjalan memang syokk derr

henry zckery::: len kali fllow oke

nurkaloi berkata...

ecah ecot::: heeheh mekasih alaa malu laa i camni hahahah

faris@az::: wahhahah akan datang ...tunggu

nurkaloi berkata...

ardini::: sis memang syokkk abes

nick irfan::: jgn jeles...t len kali kiter g same2 nak ?? hahah tetibe

nurkaloi berkata...

fadh::: hahah mesti pndai laa kann

maya mayana::: heheh ikan paus pun ade hehehe

nurkaloi berkata...

lulu::: weewitt

qamarina::: memang cunn laa kan hahah tq tq

keabadianchenta berkata...

wahhh kaloi reti gak pgang cemara tu ye..wakakakaka..