mengarut

1 + 1 = 3

9:12 PG Nur Jane 12 Comments

1 + 1 = 3

yeah itu lah jawapan yang kaloi carik
thanx sape-sape yang cakap atau niat dalam hati ke atau terdetik 
mengatakan bahawa kaloi cerdik
hehehe add math 7 uwh...
*kene rotan byk kali puwn tetap fail kowt*
hahah kau ado???

oke kaloi terus terang kaloi memg lemah sikit pasal math ni
tapi takde laa bangang lemah sangat kan
sifir 6 kaloi hafal lagi laa heheh ^_^

tapi hari ni kaloi bukan nak bercerita pasal math or add math
atau pun nak bercerita pasal biologi and kimia
jauh skali mata pelajaran geografi and sejarah 
hahah

cu try cu try
1 + 1 = ?
sila nyatakan ape jawapan sebenar
jawapan yang berlegar-legar di kepala u all
and jawapan itu mesti ade sebab bagi u all

You Might Also Like

12 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

Kate kau.. hahahahaha bijak la sangat

Hanis Azla berkata...

sejak dulu 1+1=2.. so tak terfikir pula jwpn lain.. he..he..

i am S!L4H.. berkata...

11. lalalala

nusha berkata...

lau jwpn sengal ialah 2 kali 1 laaa...huhuh..

eqbalzack berkata...

alahai..soalan PhD pun tak susah mcm ni..hehe

Azroy Kassim berkata...

baa~ CAK!!

1 + 1 = 4!! sebab dpt anak kembar!! hahaha

jomsantaisekejap berkata...

1 + 1...perghh susah betul soalan ni. Sebelum sy bagi jawapan biar sy terangkan kenapa.
1 merupakan angka pertama selepas 0 dan jika di kuasadua atau tiga pun angkanya tetap 1 tetapi mempunyai tenaga kinetik yang tinggi mencecah 100 darjah celcius memecah suhu raksa yang melanda kawasan mediteranean sebelum memasuki tahun 1511 dimana Portugis menyerang melaka dengan 1 bomb dan 1 pahlawan Melaka bernama Hang Tuah menjejak ke 1 bulan yang mengelilingi bumi memaksi 1 galaksi dalam 1 putaran...yang mana semua ini tiada kaitan pun dengan jawapan yang akan sy jelaskan...
Jawapannya adalah 2

wahida berkata...

huwaaa!! soalan apakah ini?

mie berkata...

gue rasa 11....
itu je nombor yang ada..
cerdik juga kan..
hahahaaaa

A'IM berkata...

member pernah buat research pasal jawapan 1+1 ni..report asal dari prof ada 22 page..ha..yang pasti jawapan dia bukan 2..

Mommy Fara berkata...

hehehehehe....soklam pecah otak nie!

aleen aiden berkata...

samela.math moden alin ok,bak datang add math memang kelaot.apesal eyh mcm 2?pdhal 2 2 pon math jugak.hu3