cintancintun,

Aqso & Madina VS Kejora & Bintang

2:53 PTG Nur Jane 11 Comments

aku rase aku dah terkena penangan nonton citer sebarang sekarang
wahahaha
kaloi ke ni??? aku sendiri tak percaya
tapi silaa laa korang percaya
ini adalah benar
bukan rekaan semata-mata

ini sume gare-gare tv kat office kaloi 
yang tiap2 hari akan bukak channel tv9 ngan tv1 jerk 
hahah
channel lain?
sila jangan tanya....itu jerk yang dapat

padahal citer Aqso & Madina ni
entah kali ke berape ditayang kat tv
tapi kali ni baru laa kaloi terpakse layan hahahhaha
sebab bosan kan


bila time cuti
bile renang-renang at kampung
up sikit laa...ade kuali besar atas bumbung ann
macam2 citer boleyh layan
channel yang takkan ketinggalan kaloi layan 391
KBS World
itu wajib oke
mestilaa....asal usul keturunan kaloi dulu dari Korea laa tau
mane boleyh lupakan kan

hari ini
dah terduduk depan tv beberape jam
sebab layan citer Kejora & Bintang *kaloi terpengaruh sebab si FF ni selalu duk citer madam besar dye tgok citer ni oke
emo pulak kaloi tengok citer uwh
bangsat giler pempuan jahat yang berlakon uh
dah laa gune name janet
kaloi terase tau tak...ade bau-bau mcam name kaloi tuh 
opsss terkasar bahase
sila jangan tiru bahase ini di rumah
takut kene lempang n sebat tali pinggang


haihh 
nape kaloi layan citer jiwang and cintan cintun ni
eeii please laa
sape yang dah meracuni aku tengok citer citer camni
adesss

dulu 
dulu laa oke
kaloi layan citer cinta korea jer
melayu ni pun kurang laaa....tapi cuti-cuti cinta syokk laa ann
terbaik hahahah

hurmmm
ade sape sape yang boleh buat conclution
nape kaloi jadi camni ha??


kaloi jatuh cinta ke...??
OMG

You Might Also Like

11 komenstar:

Far8 budak baik berkata...

ak suka lagi tgk kejora
dan bintang tu..
sbb mak aku tgk..
aku terpaksa tgk gak haha

Liquid berkata...

mak incek liquid suke tgk kejora tuh sampai incek liquid pon TERjoin sama ahahahaha

mie berkata...

dah lama xlayan drama..
heheheee

Woofer Storm berkata...

jatuh cinta?hahahaa mungkin gak sis..layannnn

chemay berkata...

kejora bintang tuhh
mak tgk tiap2 ptg
aiyaaaa
taleh tgk wedding chemay punye prince william hari tuh tau =__="

Farhan Zulhusmi berkata...

ala...tak pernah tgk..best ke???
xde peluang..
insyaAllah..nanti adalah tu..amin...

Ardini Humaira berkata...

dni suka sume cite tu ;)

nurkaloi berkata...

far8::: eleyhh padahal ko memang suke tgk citer tu kan kan hahah

liquid::: aalaa ni lagi sorang padehal dye memang nak sgt tengok citer uh hahaha

nurkaloi berkata...

mie::: hahah kaloi terpakse laa bro

woofer storm::: hahah tettt...takde makne

nurkaloi berkata...

chemay::: alahai kesiannyer kiki...beli tb lagi satu laa chemay

farhan::: heheh takde laa best sgt pun..pnjang sgt citernyer

nurkaloi berkata...

ardini::: hahah sis sume layan kan kan