bloggers,

CetEk iT

9:44 PG Nur Jane 1 Comments

assalamualaikum
~~ penghulu bicara ~~

ramai di antara golongan blogger sebenarnye cetek IT
bukan T##ek IT hehehe 
IT takde T##ek ok


eghh pagi-pagi Jumaat otak dah gilaa
hahaha
actually kaloi dapat assignment daripada my boss...kisahnya kaloi kena buat satu blog atau laman web untuk pejabat kaloi...hahaha tu lah menggatal lagi bukak blog depan boss kan daa kena bg assignment 
adess !__!

tapi tu semua kaloi anggap satu cabaran...cabaran laa sangat hahah...mane taknye blog kaloi ni dah bertahun-tahun but still cOol haha...yela kaloi memang ngaku laa failed nak dress up my kolam tercinta nie...bak kate orang simple tu lagi menarik...haha padahal memang cetek dr segi pengetahuan kaannn

so semalam kaloi cer try laa wat blog nie
tapi setengah jam jerk kaloi da rase hangin satu badan...mane taknye...ade ke nak wat gmail punyer laa gune verification code... sila lihat
benda tu tak susah punn...cume hand phone aku terlalu canggih untuk tidak menerima sebarang verification code secara text...last2 aku gune laa voice call...masalah takkan timbul kalau telinga tak pekak...tapi kaloi ade masalah pekak sikit hahah...jadinye byk kali laaa dgr voice call tapi tak laa jugak berjaya...memang akan pergi jumpe doktor hujung tahun nie ehhhh ~__~'

lastly khidmat mmber kaloi digunakan...tepon dye canggih dr kaloi...so dengan mudahnye dye bagi verification code tu kat kaloi haha....and akhirnya bejaya buat email baru untuk pejabat...

baru email...blog bile nk siap nie...ehhh !__!


ok sekian tu saje laporan dari berita-berita di kolam ku ini....


tlg bagi link blog tutorial kat kaloi plz...masih pening nak pkir lagi nie #___#

You Might Also Like

1 komenstar:

i am S!L4H.. berkata...

hahah. buat blog senang je kali. len la kalo bos bg esaimen suh explore coding dlm blogger.com nih.


hahahha

ce carik kat google. mesti klua web melambak.