GilaBola

Kata Kaww

1:36 PTG Nur Jane 12 Comments


Assalamualaikum readers...
thanks for visit kaloi again

 

hari ini hari Rabu…ramai orang buat Wordless Wednesday…pe jadahnye tu hahah yang penting kaloi tak penah buat lagi entry camtu…soon maybe haha
so hari ini kaloi nak citer cikit pasal undian yang kaloi buat daripada entry kaloi pancing-memancing
undian untuk pancing-memancing

klik untuk tumbesaran spt dugro
Haa ini laa hasil undian yang kaloi dapat bila buat entry pasal pancing-memancing nie… dan kesimpulan yang kaloi buat di sini…kebanyakan penggemar mancing ni terdiri daripada kaum lelaki…kaum perempuan tak kurang hebat jugak ade jerk yang minat macam kaloi laa kann…
Kategori yang tak suke memancing ni plak sure datang dari kaum perempuan…tapi jangan lupa yer..ade jerk kaum lelaki yang tak suka memancing nie…dyorang lagi suka mancing awex-awex
daripada menunggu ikan makan dyorang punye umpan…yang ini duduknya dalam kelompok mancing awex
saje yer…
Ade juga yang tak pernah memancing…so dyorang tak tawu dyorang suke mancing ke tidak…and im sure kalau dyorang dah pergi sekali memancing…sure suke kowt !
Ok selesai pancing pancing ikan..kita pergi sepak-sepak bola…
Ramai yang menganggarkan Pasukan Negeri Sembilan akan melangkah ke final Piala Malaysia tahun ini… and for sure ramai yang undi Negeri Sembilan akan menang juga pada separuh akhir II sabtu ini, 22hb Oktober 2011 di Paroi… and for sure kaloi pergi laa kannn….hahaha


klik untuk tumbesaran spt dugro

Haha ok jgn marah yer penyokong T-Team ini undian blog kaloi…so suke ati kaloi laa kann…and for sure kaloi akan letak kemenangan pada N9 kann…sila faham hahahahahahah
Hatiku berlagu rindu…melihat pasukan hobin jang hobin di Final Piala Malaysia lalalalalala….
Agak-agak berape pulak pesta gol yang akan dicipta Pemain Bola Sepak Negeri Sembilan dan T-Team yer… ???? huhuhuhuh



You Might Also Like

12 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

aku nak pancing kaloi. buat ikan goreng, pastu bg kuceng aku makan

fuad ansari berkata...

minat bola rupanya kaloi ni..

ok.. nampak gaya macam dah leh siap2 tunggu team n9 kat shah alam.. (",)

aleen aiden berkata...

mancing awek yg xtahan tu..keh3

oh mak ai,

due2 tak minat la plak..hhaaa..

nabilah_2908 berkata...

good luck la tuk team N9.. :)

Hanis Azla berkata...

akak pun tak minat mancing.. en.asben pun gitu.. tp harap2, memancing awex juga dia tidaklah.. ha..ha..

fuuyooh berkata...

lepak sini kejap ye.. :D

budak penjara berkata...

aku suka pancing buaya..buaya plak suka pancing pompuan cam korang..haha

Azroy Kassim berkata...

baa~ CAK!!

adakah kaloi perlu roy pancing?

bola ni kureng sket bg roy..

Arai Lekir berkata...

semoga berjaya menjulang Piala Malaysia

wahida berkata...

mancing tak minat, bola pun tak minat....hehe...

Mr PenyuBiru berkata...

boleh mintak tolong tak? mintak tolong bagi sokongan kat T-Team masa kat stadium nnt. hehe...