kerja,

sAnGat hAnGat BanGaT MeNyenGat

11:02 PG Nur Kaloi 19 Comments

13 Oktober 2011
15 Zulkaedah 1432H

Saya Nur Jannah berumur 21 tahun, belum berkahwin tetapi akan kahwin tetapi belum pasti hari ape..bulan ape..tahun ape..tunggu jodoh saje..saya merupakan pekerja yang sangat manja dan malas nak buat kerja..kebiasannya boss saya yang akan buat kerja untuk saya..saya hanya bantu sikit-sikit saje..saya menghadirkan diri ke pejabat untuk menjalankan tugas sebagai pekerja sahaja..tak lebih daripada itu...

memang sure ko takkan dapat tetap laaa kaannn....entah-entah terus kene notis berhenti kerja 24 jam... haha amekkaw....

ok ape yang kaloi tulis semuanya adalah auto eah bukan auto tu kereta kaloi...semuanya auta (baru betul)

yang sebenarnya...kaloi ni seorang pekerja yang sangat berdedikasi.... erkkkk (lagi auta kowt) hahahaha

ok serius...sebenarnya hari ini kaloi ada temuduga Setiausaha Pejabat untuk tetap...sebab sekarang ini kaloi berada di position kontrak sahaja ok...and belum sampai setahun pun lagi kaloi kerja dah kena temuduga lagi.... OMG OMG OMG ! kaannn...

secara jujurnya...belum rase nervous lagi...tulang rusuk belum goyang-goyang lagi...tali pusat eah ade tali lagi ke kat pusat ermm mungkin tidak...ape yer haaa tali perut..ade kann? ok usus hahahaha...usus masih sihat lagi...minta-minta usus ni sihat jerk sampai habis temuduga nanti..Insyallah...

kaloi tidak mengharap sepenuhnya...takut nanti diri merana...so kaloi hanya akan buat sehabis baik...tak kira laa ape punn keputusannya... rezeki masing-masingkan...mungkin bukan sekarang...and mungkin bukan esok...tetapi lusa kannnn....

wish me luck u all ^____^


muke time ni suci murni lagi...haha sekarang dah kerja...gagagaga bukan men hot lg ko nyah
bukan aku laa tp...orang tu jerk hahaha gendut !


ini lah kami waktu nak interview dulu...sekarang kene pergi lagi untuk interview tetap plak...haha 



You Might Also Like

19 komenstar:

----- ----- berkata...

best x interview ..

good luck dear!!

Fara berkata...

Good Luck! Sure dpt punye tu!

.ciknoey. berkata...

gudluck kaloi..
harap dpt tetap..
jwb selambe je. janji confident.
lw de kosong kat sne rojer2 laa.. hihikk..

cik fadh berkata...

ko undur diri je la kaloi oiii...hahaha

nabilah_2908 berkata...

pasti boleh...good luck..!! :)

Liza Razak berkata...

good luck tau :)

cik fiza berkata...

selamat berjaya..
saya teringat masa nk pi interview dlu..
tak tido malam dibuatnya...

Maya Mayana berkata...

good luck dik...semoga berjaya..Amin

aleen aiden berkata...

woahhh,gudlak! :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

ko mukan selalu auta ke? ahahaha larik

Ecah Ecot berkata...

wahh..goodluck!

Amy Syaquena berkata...

good luck ok

Hanis Azla berkata...

All the best kaloi.. InsyaAllah, dengan izinNYA, kaloi dpt jawatan tetap tu..

budak penjara berkata...

erkkk..dedikasi ke??haha

kim slaam kt kawan ko yg cun..haha

zirconia berkata...

wahhh, tahniah, dah nak dpt tetap, congrats!! gudluck cik kaloi =)

mr.curly berkata...

gud luck ye..kalu dpt sok jgn lupo belikn den baju koboi 5, pistol 6..hikhik

Lissa berkata...

gud luck!^^

Papa Mifz berkata...

insyallah ada rezeki nye tu..:)