mengarut

DaULat SangAt Ke KAww

11:41 PG Nur Kaloi 15 Comments

Semalam
Bukannya aku mengutuk pun
Aku "menjadi barisan tulang belakang kau" eah ke "menjadi barisan hadapan kau" lau orang putih kate back up kannn 
Yela aku tolong backup yang dinamakan boss
Tapi bukan boss kaloi
Boss roOmate kaloi
Tapi tak pasal-pasal kaloi yang berbenjol di dahi iskk

klik untuk tumbesaran dugro

mungkin tak berape nampak dah time nie...sebab kaloi dah siap make-up tebal (orang cina kata cam opera china) nak keluar g makan kikiki

so saksikan saje aksi ktorang di Johnny's ok
gambar tak berape nak baik...sebab mood kaloi memang tak baik hahaha
stressed !


pilih menu pun nak gaduh hahah 



muka tak sabar nak makan

rebut-rebut

muka tenang tunggu nak makan 

cooking cooking 

penuh seperiuk ! heheh 


dah tak payah tggu lame2...habis dah

licin

muka stressed perut muncit

muka bahagia konyang kann 

lagi bahagia !

ok dah
cukup laaa tak nak tulis panjang-panjang

DP muka buku dah tukar 
semangat hobin jang hobin heheh 



ok bai !

You Might Also Like

15 komenstar:

nak suh dia belanja johny la t..hahaha..

Hazirah Sapuan berkata...

kaloi ni bergaduh ke sampai berbenjol?

aca berkata...

semangat negeri betul kaloi ni. jadik org johor la. sokong johor fc pulak. hehh

WuMing berkata...

Bonjol tu tak nampak sangat laaa..

Tapi MATA tu buat macam sakit sangat...


Klasss...

Maya Mayana berkata...

ngeee...org nogori yerk?

cik fadh berkata...

xsuke gambar kt johnnys, xtantekkkkk ! haha

Fara berkata...

Kaloi yg gile2...cool!

Pocket berkata...

then apa yang penyebab benjol tu?
boss pukul? ker ditolak jatuh gaung..

wah jatuh gaung cuba benjol sikit?
kamu memang kuat:D

DuniakuAbstrak berkata...

baru semangat nak tengok bonjolan kat dahi..last2 tengok kau n the geng makan

haihh

-______-"

mr.syazwan berkata...

haha x pasal2 benjol ye

apa lg mintak la ganti rugi

hehe

nabilah_2908 berkata...

owh..bestnya...

kalau ke sini..mesti sendat perut...hehe.. ;)

nelly berkata...

wah . sedap tuh !

Papa Mifz berkata...

raso lamo lak dah x terjah JOhnny...huhu

fadhdeela berkata...

johnny best..lama xmkn kat johnny..cian cik kaloi bengkak dahi erk :P

waaa...makan kat johny laa.. nak jugak.. dah lama xmkn kat situ..huhu