mengarut,

Mesti Dah Bosan

4:57 PTG Nur Jane 27 Comments

Assalamualaikum

Sila jangan bosan dengan kolam kaloi ye sahabat bloggers sekalian heee
Ok...stop talking about BOLA
Ada di antara bloggers kita tak tahu menahu langsung pasal BOLA atau ape sahaja kaitan dengan BOLA 
ekekekeke

bola lagi hihihi
cerita pasal kerja...my boss EL today...perlu balik Singapore disebabkan salah seorang bapa saudara dia meninggal (baikkan bahasa saya) al-fatihah
hari ini seharian kaloi mencari dan merungkai kerja yang tak selesai dan menyelesaikannya dengan secepat yang mungkin (asyik penuh je dalam pending file nie hehe)
so kesempatan yang ada kaloi guna sebaik mungkin untuk buat kerja...comment-comment di FB...blogwalking
see...sempat lagi ok hahahaha

pagi tadi pergi Bank Islam
hurmm terfikir banyak kali eah betul ke masuk Bank Islam nie
mana tahu kaloi salah masuk Klinik Kesihatan ke hurmm


sila jangan salahkan kaloi beranggapan begitu...sebab pagi tadi pelanggan bank uh kebanyakannya wanita cantik berperut buncit hahahaha....and kaloi juga berperut buncit...erkkkk @__@
diorang berperut buncit sebab ada isi yer kawan-kawan...kaloi tidak eghhh 

gambar curi...kaloi mane pandai nak lukis-lukis ni #__#

ok kembali ke alam nyata 
Kaloi pergi Bank Islam tadi nak buat kad ATM baru...bukan sebab kad ATM dah lunyai...hilang sudah ok
entah mane laa kaloi campak pun tak pasti...and for sure kaloi takkan sesuka hati nak main campak-campak sebab sangat berharga ok...ada RM 8000 kot dalam bank uh
eah salah RM 80.00 lupa letak perpuluhan hahahahahah
bila dah settle buat kad...check balance...mane tahu duit hilang ke kannn
and alhamdulillah duit RM 80.00 masih di situ hahaha

entry panjang sikit boleyh? ok sambung
esok kaloi pagi-pagi lagi dah kena settle segala hal...segala preparation untuk meeting jam 9.00 pagi 
yang buatkan kaloi stressed...my boss takde...sedangkan dia orang kuat laa juga...
bila dia takde...orang kanan la yang kena jawabkan...harap-harap meeting esok berjalan lancar and habis awal sebab kaloi ambil half day esok...tak sabar nak balik rumah
eah balik kampung lagi...rajinkan kaloi? hihihihi

Sabtu...kaloi ade buat kenduri kecil-kecilan
siapa yang teringin nak datang...sila bagitahu...senang kaloi nak sediakan yellow carpet
yelaa...kaloi kaan takpat pergi tengok bola kat Stadium Shah Alam (bukan sebab kaloi boikot ye...sebab ade kenduri ni laahh) jadinya everything kena kuning bagi nampak semangat N9.. eah BOLA lagi hurmm

Isnin...sila jangan rindu kaloi
kaloi bercuti lagi
ahahahahaha seronokkan jadi kaloi...Isnin tu kaloi terpaksa cuti sebabnya nak bagi service pada si black gendut pula hihihi ^__^

akhir kata majulah sukan untuk negara boleh?

HOBIN JANG HOBIN 

maaf takkan habis cerita pasal bola selagi Piala Malaysia tak habis hehehe 

peace no war 



jang tiket hampir habis (RM 30)...sila cepat pergi boli tiket ye kawan-kawan...yang boikot jgn lupo kibar bendero dopan tv yo heheh

ini sumber dr FB...orang ghanu buat nie

entah lerr...kaloi terima keputusan final dengan hati suke jerk...
i mean pasrah laa ok !!!






You Might Also Like

27 komenstar:

Fara berkata...

Ala, ape nie kaloi! Lum pape dah pasrah! Hahahahaha!

::FAIZ FARISH:: berkata...

hi Kaloi Buncit

arini kawan nak beli tiket dah abes..harap2 dapat tiket sok..hoben jang hoben!

huahuha..sama la kt buncit ni..hekhek..

moga pasukanmu berjaya ea kaloi..

cIk JanNah berkata...

ala tak tau papepon pasal bola
adakah jannah seperti katak bawah tempurung??
agagaa

TiNiE berkata...

mcm nak sokong N9 jugak...
pasal penah jadi org N9 kejap dulu ;p

cik fadh berkata...

rm 80 ke 800 ? erghhh ! ko g la mane- pown kaloi, lapang skit ruang blog ni . kah3 kah3..

BeloG MTT berkata...

Nak cuba bayangkan kaloi buncit boleh? Hehe

p/s : Mesti lah boleh add dearr :)

Papa Mifz berkata...

x sabo nak tgk game esok...walaupun hanyo dopan TV jer..hehe

Raden berkata...

baki ptptn sy mase buat degree dulu masih ade 2rat dlm bank islam. skrg d tnggung kpm pulak. huhu...

Pais Mais berkata...

hoi3.. gua boikot bkn kat dpan tb.. gua kene ke stadium boikot kat luar stadium.. canggih tak?

aleen aiden berkata...

hee,siannye die xdapat tengok bola..

nabilah_2908 berkata...

rasa macam agak keterlaluan la pualk kain rentang tu..huhu...

wahida berkata...

hidup negeri sembilan!!

Zul Fattah berkata...

gambaq last tu xleh trima r.. huwaa...

Tapak Kaki berkata...

menurut bomoh nangkung, terengganu akan menang esok..haha. aku geng boikot.. tengok depan tivi je.. FAM zalim!

aibaks berkata...

uih.. jauh tul die pusing.. hehe

nub berkata...

lelaki dan bola mmg sinonim. tengok perut lah..

hahaha

hoben jang hoben!!

fadh leyanie berkata...

banyak jugak tu RM 80 hinggit..hehe :P

zirconia berkata...

tahniah kaloi, n9 menang =)

wahh, kenduri apa nie kaloi?? hikss.

Cik Muda Sae berkata...

ahahahaha....

hobin jang hobin...!!

meh singgah sini..

http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2011/10/im-tagged.html

budak penjara berkata...

haha tahniah sbb mengalahkan ganu..

blogtilldrop berkata...

tahniah N9..u are the champion!!!

blogtilldrop berkata...

tahniah N9..u are the champion!!!

Amy Syaquena berkata...

tahniah kepada n9 , amy memang sokong negori sebab x suka kat irfan bakti tue hehe..x baik x suka org kan

aleen aiden berkata...

aik2,alin rase mcm da komen en3 nih.jane!!!mane anda.hu3

ILA HonEyBuNNy berkata...

ramai yang cakap kan..bla perempuan mengandung perut buncit itu comeiii..hehe