bloggers

saya ingin tubelawak jelajah TUBUH saya

10:21 PG Nur Kaloi 18 Comments

serius agak ngeri !!!!
kaloi bukan minta tubelawak jelajah tubuh kaloi ye
tubuh kaloi ade sirip and ekor jer sebagai penghias diri kikiki


tak pasal-pasal lepas ni...meningkat trafik kolam kaloi 
si blog XXX haha
jadahnye... pape punn kaloi sebenarnya nak bagi sokongan padu pada tubelawak
segmen tubelawak ni inspirasi daripada ketidak dapatan tidornye beliau malam tadi
eghhh bahase lintang pukang hahaha tak tahu laa pula kenapa... sila tanya sendri pada owner tubelawak laa ok 
and kaloi for sure memang agak busuk hati dengan dia sebab dah ade follower 12k ok...kau ado?
aku? sure takdo....hahaha


ini syarat-syaratnya....untuk wanita sahaja...mungkin dia nak meningkatkan reputasi bloggers wanita di Malaysia...erghh jangan tanya lebih-lebih pergi terjah SANA laa ok 

1. anda mestilah wanita
2. anda mestilah memiliki blog sendiri
3. anda mestilah menjadi follower blog ini
4. anda perlu like fanpage tubelawak terlebih dahulu
5. blog anda tidak boleh ada lagu autoplay

akhir kata majulah sukan untuk negara
suruh sukan maju
tapi TIKET FINAL MALAYSIA cekik darah


tapi u all takkan sebab tiket mahal tak nak pergi sokong kowt kannn
Mancherster United kalah dgn Manchester City   turun Malaysia pun u all sggup beli tiket mahal-mahal... takkan Negeri Sembilan menentang Terengganu u all tak sanggup nak beli kannn?


renung-renungkan dan selamat beramal




hahah tak habis lagi dengan bolanya 

You Might Also Like

18 komenstar:

nabilah_2908 berkata...

auch..!! tajuk agak hot..hehe.. :)

dah beli ke tiket tu..? ;)

aleen aiden berkata...

cantik topi!hi3

::FAIZ FARISH:: berkata...

dulu aku ae bela sedare ko. tp pink. tpkan dia mati sbb lompat dr akuarium. sian. arwah dah

Fara berkata...

Hahahahahaha! Sinis tu Kaloi!

Rasa mcm nak turun stadium gaklah Sabtu nie!

aunieZ berkata...

mmg mhal kot m50..sian kat stdnt2

tp sy sokong ganu hehwhw

wah2..hot tu..

hihi..org fanatik ttp p kan..

Lyaa Suriany berkata...

syarat no 5 sangat comel..
haha

WuMing berkata...

Last tu yang tak tahan tuu.. Majulah sukan untuk negara...

He..he..he...

Tokan berkata...

nasib baik...ingatkan baju bersih tadi

wahida berkata...

masa malam penentu final tu laki aku ngan anak aku ada turun stadium paroi..ko ada ke time tu nok? mesti ko ada kan??

laki aku pun heran kenapa tiket final mahal sgt weh...adoi la...

----- ----- berkata...

ermnn...hehe~~


NINJA Crew

merahitujambu berkata...

skang ni musim hujan...xde hot2..hehehe

zirconia berkata...

rajin gak kaloi join segmen eh..hehe

nelly berkata...

amboi , tajuk kemain ! jelajah jgn tak jelajah ! haha

budak penjara berkata...

klu kelantan leh g final, msti tiket x mahal..haha

org ckp dia wt mahal sbb bajet stadium x penuh..hehe

alongxp berkata...

ko ni gadis ke wanita kaloi oi?hahaha

Mr PenyuBiru berkata...

wpun kerajaan tganu ada sponsor tiket,tapi kami nak boikot jugak...hehe

DuniakuAbstrak berkata...

kau pun terjerat dengan perangakap segmen tipu-tipu ke? haihh