GilaBola

Menitiskan Air Mata Darah Sekali Pun...Keputusan Tetap Tak Berubah

3:24 PTG Nur Jane 8 Comments



Bahang dan Kepanasan Makin Terasa
Tapi hari ini sejuk di pagi hari sudah menggamit hati
Sesampai jer kaloi di Ofis tadi...tinjau bilik bOss..ok boSs tak sampai lagi
Kaloi tarik nafas dalam-dalam and tekan fon cabok untuk call my Mom 
Belum sempat kaloi memulakan hujah and ayat manis untuk pot pet pot pet dengan my Mom 
My Mom dah mulakan ayat manis dye dulu...haa tak dapat nak tukar tarikh yo...
Korang nak g tengok...g lah ngan angah ko...orang lain dah siap ambil cuti daaaaa korang plak nak pegi tempat lain

isk isk isk memang menangis kaloi pagi tadi...hua hua hua
mane taknye 29 Oktober 2011 my Mom dah tetapkan tarikh tu untuk buat kenduri 
bukanlah kenduri besar-besaran...kenduri untuk ahli keluarga and org kampung 
kenduri untuk doa selamat...ini memang dah niat orang tua kaloi sebabnya Along kaloi yg telah berkahwin 08.08.2008 yang lepas telah punn disahkan pregnant...and sila jangan tanye umur kandungan sekarang berape yer
kaloi tak berape pasti kikiki

tapi yang buatkan hujan di pagi hari ni..sebabnya Angah inform yang Final Piala Malaysia 2011 akan diadakan pada tarikh yang same 29 Oktober 2011... !!!!
ape yang korang rase ?? memang sangat haru ok !!
dah laa kaloi sgt excited nak g tengok bola minggu ni...and insyllah kalau dah ditakdirkan Negeri Sembilan akan melangkah ke Final...sure kaloi akan pergi kaannn

menangis air mata darah sekali pun...memang takkan berubah keputusan mak bapak kaloi
awal-awal lagi dah my mOm cakap camtu...so memang tak boleyh nak buat ape dahh
kononnya baru nak kasi ayat manis pujuk...memang sah tak dapek den nak nolong eah do..


agak-agak korang laa kann...nak pergi tengok bola ke nak duduk rumah menghadap kenduri ????
kekekek 


kalau Malaysia vs Chelsea kaloi datang kalau Malaysia vs Singapore kaloi boleh turun takkan N9 nak bertarung kaloi tak datang sokongkannn !!!!


semangat kenegerian lagi tinggi taw !! hahah 

You Might Also Like

8 komenstar:

smgt sungguh kaloi ni..

Fara berkata...

Kaloi yg gorgeous dan cool! I like!

=D

syafeika edora berkata...

haha.. semangat giler..

----- ----- berkata...

menarik..:P

cik fadh berkata...

aku WAJIB pergi kaloiii..tata..

Ardini Humaira berkata...

ehehe xpe2 ikut cakap mak tau

alinac lover berkata...

pehhhhhhhhhh..terbaekkk~

budak penjara berkata...

tahun lps g tak final kelate vs n9??aku la yg baling botol kat dak2 n9 ai tu..haha


weh nk tnya..ko pakai 550D kn??setting dia cmne??