GilaBola,

Aku Anak Felda, Negeri Sembilan

8:50 PG Nur Kaloi 19 Comments

assalamualaikum...
aloha !!

sekarang ni memang tengah rancak perbualan geng-geng peminat setia bola sepak Malaysia 
dan kaloi tidak ketinggalan untuk menghotkan lagi suasana heheh
seperti yang u all semua tawu...if siape yang tengok bola and tengok berita jerk laa kaannn
Felda United bukan Manchester United (eghhh) telah ditumpaskan oleh skuad hobin jang hobin di Paroi Jumat yang lepas dengan gol kemenangan 3 - 0 dan agregad 3 - 1

persembahan yang ditunjukkan oleh pasukan Negeri Sembilan pada malam tuh memang kaloi sangat puas hati...walaupun banyak peluang yang diperolehi pasukan serba kuning uh untuk sumbatkan gol banyak-banyak
yang penting menang hehe

aksi terbaik ! hahah trademark 

what ever it is...tahniah jugak kepada Felda United...kaloi juga berbangga dengan u all...of coz laa penjaga gol dyorang kesayangan kaloi kowt hahahah....saya bangga menjadi anak Felda...
ade macam kempen tak ? takde kaannn...if ade...memang harus bangge and bersyukur kowt...
ape ingat orang Felda ni tak membangun ke ? 
perhh emo pulak...haha sori takde niat punn...saje kasik hot perbualan hohoh

kenape kaloi mengulas pasal game bola yang dah sekian lame berakhir yerk...dah jemu orang bace kat paper kowt...hahahaha

ok...sebenarnya kaloi berdebar-debar menanti saat Negeri Sembilan bertemu T-Team di Terengganu malam nie
eghh mungkinkah sejarah kebangkitan & kemenangan Negeri Sembilan akan berulang kembali....?

itu kaloi tak pasti...yang pastinya if malam ini Negeri Sembilan mendahului T-Team sure kaloi g terjah Stadium Paroi, Sabtu ini.... if malam ini T-Team mendahalui sikit, sure jugak kaloi pergi...tapi if T-Team mendahului 4 - 0 sure kaloi tak pergi...buat sakit jantung jerk nanti....hahahahaha



sekian...

psss...if u all penyokong setia pasukan Negeri Sembilan sila klik sini ok.... PSNS
dan jangan lupa buat undian kat sebelah kanan kolam kaloi nie ea....yang bukan peminat dua-dua pasukan punn boleh undi jugak lorrr....




You Might Also Like

19 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

Ikan Kaloi, kamera atas tu ko punye ke? Nice. kaye jugak ko ek kaloi

Maya Mayana berkata...

akak pun ank felda gak tp bola akak tk berapa minat..hehe

Fara berkata...

Sy suke sgt bola. Tapi sy takde semangat kenegerian. Memandangkan sy sendiri pun byk cmpr negeri, maka sy ok mane2 je. Hiks~ Yg penting, sukan bolasepak Msia tak kelam mcm dulu.

=D

----- ----- berkata...

sy x suke bola~~

Hanis Azla berkata...

akak selalu sokong pasukan yang nak kalah sbb kesian.. he..he..

blogtilldrop berkata...

Loi... mungkin N9 masuk final..tapi BTS rase Ganu menang..pulun Ganu pulun..eh tu kedah!1

cik fadh berkata...

ngeri bole lalalal lar..eh salah ! hhahaha

nur berkata...

sokong nogori..

-bukan iklan apa apa pun.. cuma berteka teki dgn broframestone aja.

Papa Mifz berkata...

harap N9 vs Selangor...papa mifz vs mama mifz...hehe

nusha berkata...

wah..peminat tegar sungguh ni!

mr.syazwan berkata...

den sokong nogori sbb den nah bljr kat kuala pilah

hehe

alinac lover berkata...

peh..cerita bola! haha

budak penjara berkata...

ak frust lagi ni kelantan kalah ngn tengganu..hehe

A Crack Mirror berkata...

wawwa...kaloi ada semangat bola lah...gogogo..nogori..ehehe

wahida berkata...

laki aku org negeri sembilan...eh, tetiba...

Mr PenyuBiru berkata...

wpun T-Team kalah semalam. saya still menaruh harapan T-Team akan bangkit di kubu lawan. ehehe..

Ecah Ecot berkata...

ecah ank felda chini..go felda go!hehe

siti aida berkata...

suka bola upenye kaloi ni... :)

nabilah_2908 berkata...

tk bape ikuti sngt tntg bola... :)