cintancintun,

Aku Wanita ....

9:21 PG Nur Kaloi 6 Comments

entry ni adelah berkisarkan kisah hati n perasaan kaloi...so lau tak suke sila jangan bace hehe
jarang woo kaloi cite pasal hati dan perasaan nie kekekeke


Aku wanita aku kaum hawa
Yang memang rapuh hatinya
Aku wanita aku punya cinta
Selayaknya manusia

perghh pepagi lagi dah mula berjiwang bercintan kannn
haha terima kasih Dato' Siti kerana menyanyi kan lagu kaum hawa ini 
~_~' cehh hahah

(mungkin lepas ni ade jodoh tuk duet dgn Dato' Siti haha nak jugak)

first of all thanx kepada yg memberi semangat juang yg tinggi pade kaloi untuk entry lepas
haha tak sangke ade gak yang memberi kata-kata positive tuk kaloi
kaloi sangat appreciate ye...walaupun sebenarnya kaloi chill jerk tak frust menonggeng atau tertonggeng pun
haha

tapi berangin tu still ade lagi
lau nak tawu sebab ape sila bace balik entry lepas-lepas kaloi yang before ni memang dapat sambutan hangat.... haha "hangat laa sangat"



*yang ni paling hot hahaha"

dan entry yang lepas pasal Cintan  tu memang laa lelaki yang pernah kaloi sebut sebelum nie
tapi pape punn...perkara dah lepas dan terjadi punn
kaloi ok jerk ^__^ still boleyh dapat kebahagiaan dr org lain
insyallah 

pssss....my mom selalu pesan..."selalu doa mendapat jodoh yang baik...jodoh yang akan membawa kita ke jalan syurga... "
renung-renungkan dan selamat beramal 
hee





eghh entry ni sgt biadab...kaloi tak reti camne nak buang text background ~__~'

You Might Also Like

6 komenstar:

ubi berkata...

jom beramal dengan doa tu..haha

Ecah Ecot berkata...

insya allah ade la nnt mr.kaloi ntk kamu..hehe

Hanis Azla berkata...

semoga cepat kaloi bertemu jodoh dgn org yg terbaik tu.. Aminn..

i am S!L4H.. berkata...

kot dapat jaws ke nanti. x ke bangge. haha


eh??

::FAIZ FARISH:: berkata...

LOL

keabadianchenta berkata...

pgnye sesowg yg penah kita syg tu..
mkin dkt kita dgn owg btul2 di tuliskan oleynye...
insyallah kaloi kita di jadikan bpsgn..
hawa di jadi kn dari tulang rusuk adam..utk menemani di dmpinggi.di sygi dn di cintai..
sbrlah jodoh yg terbek pasti ade temui kaloi.. :-)