mengarut

Selamat Hari Guru !

5:02 PTG Nur Jane 11 Comments



Aku happy bila dapat tahu kau happy di sane
Aku happy bila dapat tahu kau melangkah dengan keazaman yang menggila
Aku happy bila dapat tahu kau seronok melayan orang di sekeliling mu


Aku juga happy bila kau tidak mengganggu aku lagi
Owhh nyamuk….tq
Sebab kau tahu isi hati aku
^____^


Dulu kaloi paling geli mat dengan nyamuk
Sebab bila nyamuk ganggu
Mule laa…kaloi tak pat tidor
Mule laa…wujudnya kehidupan lain di kulit wa
Adesss…habes penuh love bite mu di kulit wa
Grrr

Tu zaman dolu…di mane waktu uh kaloi duk asrama selama 5 tahun + 1 tahun
Ni sume gare-gare semangat nak belajar laa konon
Tu sebab duk asrama an ann

Kaloi budak nakal yang tak penah ponteng sekolah
tapi rajin ponteng kelas
Tettttttt
Walaupun camtuh…Kemahiran Hidup Bersepadu – Kemahiran Teknikal semasa PMR tetap dapat A
Kaloi budak nakal yang tak penah ponteng sekolah tapi penah kantoi sekali ponteng sekolah
Apekah ???? grrr

Time ni laa…lutut kaloi retak beribu

sebab jatuh melekap ke dinding 

Gare-gare nak larikan diri daripada ditangkap oleh pengawas dan warden
Walaupun camtuh…Bahasa Malaysia kaloi tetap dapat A1 and Tasawwur Islam yang diajar oleh HEM iaitu cikgu Hal Ehwal Murid yang sentiasa tahu jumlah bilangan student yang hadir hari tersebut dengan hanya melihat student berhimpun
^__^


Heheh sebenarnye nak cakap Selamat Hari Guru !!!!!

Terima kasih cikgu sebab ajar saye walaupun di depan saye kelihat sgt baik tetapi belakang parasit dinding bangunan sekolah
Eiiishhh…rindu nak g sekolah
Eiiishhh….rindu kat dinding sekolah
Eiiishhh…rindu kat pagar sekolah
Eiiishhh…rindu laaa nak ponteng sekolah nak panjat pagar…nak lari laju-laju and melekap di dinding seperti Spiderman
Oowhhh mish mish mish…. ^___^


Cikgu-cikgu
Hari raye nanti kita jumpe oke ( tu laa dia…time raye baru laa nak jumpe)
Saye bawak ikan kaloi and nasi kangkung sekali yerkk 



You Might Also Like

11 komenstar:

nub berkata...

selamat hari nyamuk eyh hari guru.

hahaha

Lulu caldina berkata...

mana tau lulu happy ni??? eh, skodeng eh? :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

hm

DuniakuAbstrak berkata...

ikan kaloi dengan nasi kangkung? sanggup bunuh diri demi untuk dijadikan lauk..bagus..sifat terpuji

fadh leyanie berkata...

ridu kat skola jugak..T_T
teringat kat cikgu2 yg garang

Syuxer berkata...

saya tersenyum2 membacanya..:)..selamat hari guru..nakal gak awk ni..heheh

mie berkata...

gue pun dapat A1 bahasa melayu..
eheheeee

nurkaloi berkata...

nub::: hahah nyamuk aedes

lulu::: mesti skodeng laa kan kan hehe

nurkaloi berkata...

faiz farish::: jeleskan?

duniakuabstrak::: hahah....perghh kaloi korban kan sahabat ku yg len laaaa

nurkaloi berkata...

fadh::: hahah cikgu yg garang mesti ingat...takkan lupe adesss

syuxer::: memang nakal hahaha

nurkaloi berkata...

mie::: bro mie memang hebat...sume subjek dpt A kan kan