bloggers

Jika Anda Seorang Blogger

3:49 PTG Nur Kaloi 8 Comments

SAYA DAPAT BANNER NI DARI www.benashaari.com

banner di atas kaloi curik dari ben ashaari yer 
tapi curik dengan care bersih yang takkan disaman satu hari nati
if U all pun nak...g laa curik yer
kite sebarkan beramai-ramai banner ni

nak tahu lebih lanjut sila pergi ke kolam Ben Ashaari 

jangan marah kaloi
if sume entry kaloi ari ni duk citer pasal bro Ben
ahahahahah

layann 

You Might Also Like

8 komenstar:

alamak,yg blink ni masalh skit..xbrape gemor ag..hakhak...

jubah plak dah lama banget xpakai!!

mmgxnk bunge byk..

TQ cik Kaloi!!

p/s teringin nak join abg ben tp xsempat2 ag.. =)

Hanis Azla berkata...

curi secara berhemahlah ni yer kaloi.. he..he.

aleen aiden berkata...

pergh..geng abg ben ke dak kaloi nih.alin ngerila klo mcm ni.hee

nurkaloi berkata...

nuyui::: haha oke dearr

hanis azla::: hahah mesti berhemah laa sis...t kene sue...OMG

nurkaloi berkata...

aleen::: hahah takde laa geng sgt...cume nak meriahkan hari tuk berblogging jerk

qellissa berkata...

ye kali..kamu seorang blogger..hihihi..wah main curi2 ye kamu ni..nak bgtau abg ben lah..=)

alinac lover berkata...

yong blom p tgk lg~

nurkaloi berkata...

qelissa::: wahh pengadu ni heheh

alinac lover::: hehe yong amik dari kaloi pun takpe