jenjalan,

KL vs KP

1:23 PTG Nur Kaloi 15 Comments

kau orang mano?
den orang bandar
bandar mano?
ala bandar baru jempol
weee~~~

*Bandar Baru Jempol merupakan bandar yang baru terletak di Jempol tettttttttttttt....*

heheheh tahun ni dah 2 kali kaloi berkursus
dah tentu memang ade perubahan dlm diri selepas berkursuskan kan
kalau siape yang tak nampak perubahan uh...jage-jage 2 jumaat jerk lagi tuh ~__~'

so kaloi nak wat perbandingan sikit pe yang kaloi dapat 
antara berkursus di Kuala Lumpur ngan berkursus di Kuala Pilah, Negeri Sembilan 
sila sila wat comparison sendiri ea
kaloi taknak cakap pape and taknak komen pape

bilik dye memang terbaik...sgt besar kowt...duk pulak sorang-sorang memang berji'oh laa an an 
Regency Hotel Kuala Lumpul...area Chowkit...Jalan Raja Alang
kalau sorang2 bercuti kat sini boring gak...u all kene bwk geng kaki shopping baru syookk

kaloi memang gile gambar kowt hahaha...tolong jangan marah waa 

VS


Seri Menanti Resort, Kuala Pilah...ramai yang tak tawu ade resort yang cun melecun kat area kampung nih...memang tercorok cikit....tp Seri Menanti ni terletaknya juga Istana Lama Seri Menanti dan juga ade Istana Besar Negeri Sembilan...walaupun kaloi duk nogori tapi tak ponah lak nak duk resort ni...sebab kursus ni laa baru berkesempatan nak pergi
tulang belakang organisasi UTeM

khas untuk nub hehehe kau nak tengok an an 
mata ke atas tangan di dada bahu 


xtlly kedua kursus yang kaloi pergi terbaik kowt
hehe dah terkomen laak opss i bukan artis 
no comment ~__^

tayang kamera...bukan tayang muke comel lalalala~~~

mood::: epy...YNWA score 5-2 semalam...

You Might Also Like

15 komenstar:

nub berkata...

HAHAHAHA! gelak besaq!

adehla..tq naa.. gitu rupanya naaa. mata ke atas, tangan penampaq orang ada dak?

hihihi.

berjalan sakan la ea..heheh..

2 in 1..

ngeh3...cntek pic2 itu..

p/s: ahahhaa...xper2,t merasala tu..ngeh3..kena rase dlu bru tau bhy ke x...

aleen aiden berkata...

alin baru nak eksaited taim jane ckp org jempul td.ingat org pahang.patu baru teringat,kat pahang tu ulu jempul.heee :P

Hanis Azla berkata...

best juga tempat tu kan kaloi.. boleh pi bercuti kat situ nnt..

::FAIZ FARISH:: berkata...

tu Hotel mahal ke? Nampak Murah je...

Lady SharpShouter berkata...

uih, semangat bile bab bergambo hang nih noo kaloi

Azroy Kassim berkata...

Baa~ CAK!!

Ekau bdk YNWA ko? Samola den. Tp den minat sobab adidas. Gerrars pn pki adidas..

Aujinz berkata...

cunn.. nak kono poie laa cenggini.. hue hue hue.

ZWAN SABRI berkata...

ayoooo, bestnye.. awat x bawak zwan skali.. dudok sowang2, len kali bawakla zwan teman.. HEHE

nurkaloi berkata...

aleen aiden::: hahahah kaloi duk jempol yg dekat dekat dgn pahang bukan kat pahang hahah

hanisazla::: boleh2...tenang jerk sis

nurkaloi berkata...

nub:::tangan penampaq takda naaa haha

nuyui::: pic mesti cntek laa kan kan heheh

nurkaloi berkata...

faiz farish::: aku tak perlu comment keje kau huh !!

ladySS::: haha msti smgt...hahah perasan jer kan kan

nurkaloi berkata...

zwan sabri::: wahhh !! ade hati tu nak teman kaloi hahah...boleh boleh len mase oke ^_^

nurkaloi berkata...

azroy::: hahah adidas punn oke jerk layan

aujinz::: huhuhu poie laa..apo tggu laienn

Selipar Putus berkata...

terbaek wokk..
dan kalOi sgt cOmelss.. nak nO tepOn! hihi