GilaBola,

Kaloi Tunangan Orang Versi II

8:00 PG Nur Kaloi 0 Comments

cam Cilakak (sejenis haiwan mamalia yg hidup 2 alam) grrrrrrrrrr
camne entry and komen boleyh hilang
demmm betul laaaa eeeeeeeiiiiii

ni kaloi terbitkan semula
sebab entry asal daa hilang...grrrrrr
tp for sure tulisan yang baru tidak akan sama langsung dengan tulisan lame
grrrr


untuk sekian kalinyer...kaloi nak mengaku laa ngan u all...kaloi memang dah bertunang...kaloi bukan taknak umumkan selama ni...cume kaloi belum bersedia untuk jadi famous seperti 


mereka ini 

kaloi nak jadi gadis biasa yang mempunyai life yg sederhana saje 
ingin menjadi gadis normal yang g mane2 org buat-buat tak kenal padahal kenal
tapi hakikatnya
kaloi terpakse hadapi juga perkara ini

yer kaloi dah bertunang !!!
so ade kaloi kisah u all tawu ??

!__!
kesiann my fiance
sori yer i terpakse dedah rahsia
ni salah satu pic kaloi ngan dye

di mane dye berade coz of kaloi pun ade utk memberi sokongan ^__^

agghhh stop stop about that melalut daa ni
maaf maaf bile plak aku jadi tunang si Rahman Zabul pemain N9 nie weyh
gile mati aku kene kejar ngan mak dye ngan parang
dah laa umah kaloi ngan umah mak dye dekat hahahah

ampun ampun ampunn
psss....nape tak kate kaloi tunang Orlando Bloom ker...heheh
KATA KUNCIKUNJUNGAN
tunang rahman zabul5



entry berkaitan : 

renang berirama::: kaloi penyokong tegar pasukan Hobin Jang Hobin 

You Might Also Like

0 komenstar: