birthday,

Sesi Umpatan

2:44 PTG Nur Kaloi 2 Comments

hai hai hai
wahhh tak seronoknye nak kerja selepas 3 hari cuti kowt
hehehe
tapi camne punn kaloi kene teruskan usaha and tingkatkan semangat untuk bekerja hari ini
walau ape punn dugaan yang datang...u must face it
coz Allah knows everything 

Thank u Allah for give me more time to love and to be loved
Thank u Allah for give me Abah and Mak in this world
Thank u Allah coz U give me a great and nice family
yes i'm happy 
errr...sorry dad...nampaknyer kiter tak dapat nak teruskan menonton perlawanan bola untuk Negeri Sembilan ag...asyik kalah jerk...kiter duk rumah jer laaa...tak yah bazir wit g stadium...grrrrrrr

sesungguhnya
segala ujian yang kaloi hadapi before ini...kaloi akan ingat sampai mati
jadikan ia satu pengajaran and guide line for me untuk teruskan kehidupan

wahhh...tetibe serius plak entry ni hahahah
SELAMAT HARI LAHIR ABAH

01 MEI 2011

wahh semua orang cuti kowt
U all pun cuti gak ann...sape yang keje memang malang
hahaha....hari Buruh kowt
gilerk laa...tq laa sesape yang wish for dad's birthday 
^__^
hehe...walaupun dah berumur 54 this year
tapi abah semakin sporting laa sekarang
kalau dulu...nak sambut birthday abah bukan men payah lagi nak suruh tiup lilin
sekarang senang giler daa
sekali tiup jer
terpadam sume lilin kekekekekeke

Thanks jugak for my Mak yang tanpa segan silu tolong suapkan kek birthday to Abah
wahh giler romantik
oke i jeles

hurmm sape tak kenal bapak waa kat kampung....sume kenal kowt
tokey Lembu lagi...hihihihih bapak kaloi kaya weyhh

tapi kaloi miskin adess T__T
pesan Abah kaloi
~
~
 kalau nak kaya di dunia mestilah kene kaya dengan amalan-amalan mulia dari segi rohani, jasmani, spiritual and mane2 ani jer la oke dulu
jangan CikAni depan rumah sudah oke abah
baru laa rumah tangge...kehidupan kite aman bahagia

hurmm sape tak kenal bapak waa...
punyer baik and sopan bile bercakap
errr...i mean bahase dye sangat bagus...kalau dalam ujian UPSR bahase malaysia kira dapat A+ laa
tapi punyer pedas and hot hot gituw
sekali terkena...amek senyap kau

muka dahh laa tunjuk garang jerk
susah nak senyum betul...oke kaloi ikuwt Abah juge sebenarnyer
sampaikan mamat-mamat boipren kaloi dulu takuwt nak datang raya kat umah
sumenyer gara-gara takuwt kene kejar ngan parang kontot 
hallamak bapak kaloi tak mcm tu laa weyh
bapak kaloi sangat bersopan santun kowt
*dah kalau datang raye umah orang ngan gaye mat pet pakai seluar jeans kontot...pastu koyak -koyak plak...eah sila pikir sendiri laa kene kejar ke tak..cu pikir cu pikir.... *

sila jangan bawak bapak kaloi kat tempat tinggi-tinggi oke
fuhh tak pasal-pasal robek telinga ko nati
sila gune daya imaginasi tuk bayangkan camne telinga kaloi dirobek oke
sila jangan cube...sebab kaloi daa kene
pergi Cameron Highland bawak dye pergi ladang Strawberry kat puncak bukit tinggi
habes segala doa serapah and mantera dye baca hahahahahahah
akhirnya yang jadi mangsa sepanjang di Cameron Highland, kaloi laa yang terpakse jadi driver jelita
haihh jangan wat nahas laa...sakit derr
kalah mak kaloi daa bile dyer bebel cot cet cit cut

so sila jangan percaya dengan lelaki yang nampak macho and ensem
lelaki yang segak and nampak konon berani
rupe-rupenyer
takuwt lipas...eii
takuwt katak....hahahaha
takuwt kucing....macam haram hehehehe
tapi bapak waa takde laa takuwt tu sume 
bapak waa 
takuwt tinggi...gayat
takuwt ulat bulu and suku sakat ulat je laa
tapi tak ramai lelaki yang takut ulat bulu...sebab dyorang yang jadi ulat bulu
huh !!!

tapi bapak kaloi paling berani lawan setan and seangkatan dye laa
percaye atau tak...harus percaya

oke habis daa sesi umpatan tuk bapak kaloi

You Might Also Like

2 komenstar:

Jemari MonteL berkata...

hepi belated gak tuk abah kaloi... erksss....

nurkaloi berkata...

jemarimontel::: heheh tq ^__^