bloggers

suaikenal NUSHA, saya nak kenal follower saya

4:54 PTG Nur Kaloi 11 Comments

hello hello
dah lame kaloi peram dah ni
sorry nusha coz lambat join
ampunn bukk
hehehe ^__^

jom jom join oke

about kaloi
rasenyer tak perlu laa kaloi kenalkan diri lagi
sudah terang lagi bersuluh kaloi si ikan kaloi + zombie 
kau ado ??
hahahah
kaloi si ikan cumil yang suke renang-renang bercerita about family...frenz...and akhir-akhir ni duk citer pasal kerja laa kan...mesti citer...dah kerja kan...kau ado??
im just a simple person...yang suke cakap ikut suke hati and rase
and suke type ape-ape punn kisah kehidupan yang kaloi lalui dalam idup ni...walaupun kisah cinta yg tak jadik
huh!!
ringkas je kan nusha
heeheheh

kolam yang selalu kaloi renang-renang
iif kaloi tak nyanyuk that time
kaloi pasti akan renang-renang ke kolam yang kaloi baru lagi laa kenal

haa yang ni kakak kaloi hahahaha
selalunye dye ni bagi komen yang membina tuk kaloi
suke duk story pasal citer dolu-dolu and anak-anak with en.asben dye
nurul farid
kaloi sendiri tak pasti memang name dye ade nurul ataupun nurul tu name girlpren dye
tak penah terlintas lak nak tnye
tapi tak kisah laa janji dye baikk...sebab dye sendiri mengaku nurul farid budak baik
kekasih gelapku...hahahah slalu gak duk renang tengok dye
sekarang ni mesti ngah sibuk ngan exam...if daa abes exam punn mesti sekrang duk sibuk nak carik keje coz cuti lame an an 
faiz farish
dye ni jiran kaloi...tak tawu laa dye ni model ke pelakon ke penyanyi ke
kaloi tak penah terlintas lak nak tnye
tp kaloi tawu dye ala-ala designer gak laa 
kaloi selalu jeles ngan dye
selalu jmpe artis kowt...wahhh len kali datang sila bwak waa laa oke
entry dye sekarang ni duk citer pasal keje plak
iyer laa dah dapat keje kan kan
*kali ini aku tak lupe ko...hahaha*
g terjah lagi senang.....sume citer ade kowt
hiburan...kematian...kecintanan...keghairahan sume ade laa
kire lengkap serba-serbi
gi terjah gi terjah 

ape lagi jom join 

You Might Also Like

11 komenstar:

wah3..

ader g yg join ghupenya..

xper2,tq tau..

tunggu ea...

Lulu caldina berkata...

hoho muah muah...lap u

Far8 budak baik berkata...

tu tu (aksi tunjuk)
blog aku kat situ...
top 2 lak tu..pasan sedikit..
hahahaha..name awek kot nurul tu..
kah3..
tq waaa..
terharu ar..
mcm menang anugerah je
kah3 =p..
syg ah kau

ok dear,utk kamu..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/05/suaikenal-nusha-cik-kaloi.html

nk p promote2 sikit plak ni..heheh..

xper yunk,terakhir but best!!

yerke..hehhe,xder rezeki tu..

kt g nilai putra lau xslh t..

hehe,xper,lau bujang2 yg dtg.. =)

tq ea sudi join!!!

Cik Muda Sae berkata...

muahahaha...dari blog nusha..salam kenal!

nurkaloi berkata...

nuyui::: hehe wink wink

lulu::: haha muahh jugak laa

nurkaloi berkata...

far8::: haha jgn syg lebih2...kene sebat aku ngan nurul nati hahaha

cik muda sae::: tq renang-renang sini ^___^

::FAIZ FARISH:: berkata...

wah ada namaku

nurkaloi berkata...

Faiz farish::: mesti ade laa kan...huh !

mama-arrysyah berkata...

hai salam kenal...dari blog nusha..