bloggers,

BEN ASHAARI , AKU JAWAB SOALAN....Ady Budika

1:44 PTG Nur Kaloi 7 Comments


kaloi nak jawab soalan dari Ady Budika

Best ker jadi pompuan?? 

eah mesti best laa jadi pempuan
pempuan dianugerahkan dengan kecantikan fizikal dan kecantikan rohani
*tapi itu terpulang pade pempuan tu nak control macamane k*
pempuan merupakan tulang belakang and tonggak dalam pencapaian dan kejayaan seseorang lelaki taw
cube bayangkan pempuan takde...tak ke rase bosannye dunia derrr
boss zaman sekarang punn kalau boleyh nak carik setiausahe pempuan like me laa an an hehehhe

bestnye lagi...pempuan ni selalu akan diberi perhatian
kalau dalam office mesti yang lelaki akan care ngan pempuan laa
kalau keluar jenjalan ngan boy punn mesti pempuan ni diibaratkan ratu berjalan taw

wahhh terlebih pulak kaloi berimaginasi hahahah
tp yang best sekali
pempuan boleyh mengandung and melahirkan anak
kau ado???
hahahah


oke En. Ben 

You Might Also Like

7 komenstar:

AdyBudika berkata...

SETUJU DENGAN SATU JER..AHAHAHAHAHAHAHA

Belog MTT berkata...

Meh jempot skodeng.. ;)

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-aku-jawab-soalan-ady-budika.html

Whoopz berkata...

den suko jo jadi jantan.. Xdo masalah.. Raso2 mcm x suko jo jadi p0mpuan.. Berdarah tiap2 bulan.. X seleso arh..

nurkaloi berkata...

adybudika::: hahah stuju tang mane tu??

belog MTT::: oke jom skodeng

nurkaloi berkata...

whoopz::: hahah hampess....tp tu laa kelainan laki and pmpuan an an

Lulu caldina berkata...

hoho...selamat pagi..

nurkaloi berkata...

lulu::: camat pagi cyg