family

Mak Andam Yang Berendam

12:29 PTG Nur Kaloi 19 Comments

hallo hallo hallo
hari yang indah ni kaloi nak show kat u cmne perasaan kaloi menjadi tunangan orang
eah 
jadi mak andam untuk sepupu kaloi yang bertunang
grrr...bile plak turn kaloi ni ~__~'

kite tinjau-tinjau dulu hantaran dari pihak perempuan yerr

hantaran ni mak kaloi yang buat
hampir keseluruhan menggunakan bunga and daun hidup
mak kaloi bukan laa pereka professional...tapi dye memang kreatif bila buat hantaran ni
^__^

hahah...bile mak andam tak professional...abes pusing kanan pusing kiri

kasik touch-up lagi...ngeh3
krim asas + face powder +  eye shadow + eye liner + bulu mate Rozita Che Wan (kikiki)  + blusher + lip ice + lipstick 
DONE !!!
simple and nice kan kan
sila angguk kepale oke
hihih



oke tu jerk nak tnjuk
if ade sesape yang nak tempah kaloi tuk jadi mak andam silakan 
hahahaha
lengkap ngan pakej jurukamera lagi oke 
^__^

oke bye nak g krsus kat tempat lembu bertendang !!!
daaa

You Might Also Like

19 komenstar:

Maya Mayana berkata...

gambar before tak ade ke? boleh kaloi...cari duit tepi mak andam + photogh tu,asah bakat lagi nanti dah mahir n ada modal bukak la butik pengantin okay..kreatif mak kaloi wat hantaran...

chemay berkata...

wahhh cantik dah lepas mekapp..
pandai mekap :)
<3

aleen aiden berkata...

eh kaloi ke tu yg mekapkn.wush!hebak2.hu3

Ardini Humaira berkata...

whoaaaaaaaaaaaaaaa pandainye! best2 :D

cik fiza berkata...

pandainya nur make up.. cantik berseri2... wah mak dia pun kreatif ek... mantapppp...

Far8 budak baik berkata...

waaaa..mak andam kaloi wehhh..
nnti aku kawen..kau makeup kan aku
ehhhh..
hahahaha =p

Azroy Kassim berkata...

Baa~ CAK!!

Xleh nk view gambar sbb pki 3310i. Nak sgt tunang ke? Roy ada kosong lagi. Haha

nub berkata...

woahh!!! pandai naa..mekap ikan haruan boleh dak? hahahaha

A'IM berkata...

habis terkehel kepala pengantin..haha..

Farhan Zulhusmi berkata...

alhamdulillah...
rezeki dy...
mak andam tu kelulusan degree apa erk??hehehe

fadh leyanie berkata...

kaloi..bukan nak puji la kan..tapi mmg nak puji..make up anda buat terbaek !:)

wahida berkata...

wah...ada bakat rupanya kaloi ni...mmg cantik...

nurkaloi berkata...

maya mayana::: tq sis bg support...alaa kaloi lupe laa nk amek gmbar before hehehe

chemay::: heheh cantik kan kan

nurkaloi berkata...

aleen aiden::: wahh memang hebak laa kan kan heheh

ardini humaira::: heheh sikit2 jerk sis

nurkaloi berkata...

cik fiza::: heheh saye men cakar2 jerkk..puas duk mkeup huhuhuhu mak sye memang kreatif and inovatif heheh

far8::: hahah takdo hal laa...sila bgtwu bile ko nk kawen t oke heheh

nurkaloi berkata...

azroy kassim::: hallamak gile canggih fon :P heheh errkkk kosong lagi ???? ^__^

nub::: ikan jerung pun boleh heheheh

nurkaloi berkata...

a'im::: hahahah lenguh tengkuk pengantin gagaga

farhan zulhusmi::: heheh aminn...ermm degree persolekan...antarabngsa tuh hehe

nurkaloi berkata...

fadh leyanie::: heheh mekasih fadh ^__^

wahida::: sis ni bakat tersembunyi hihih

Irzan Samaden berkata...

Salam..
Saya ada membekalkan kain jubah berbatu untuk dibuat jubah atau baju kurung..

Harga dibawah harga pasaran dan pembelian pada 10 pasang keatas akan mendapat harga yang istimewa..

Sesuai untuk surirumah atau sesiapa yang ingin memulakan bisnes online..

layari
http://www.facebook.com/QistCollections
atau
http://qistcollections.blogspot.com/
untuk updated kain2 terbaru dari kami..

hubungi :
Irzan:012-2724949
Naza:012-9752114

email:zanth_nz@yahoo.com
:nzath_babe@yahoo.com.my