Broga Hill,

BeLukaR....??

12:45 PTG Nur Jane 10 Comments

yowww what's up
gile aghhh...mesti korang rindu kaloi an an
(sila angguk kepale....jage laa hati wa sikit an an)

bz laaa...nak criter percutian kaloi pun tak sempat
hurmm...better lepas ni kaloi kerja di company bapak mertua jerk laa
takde laa byk sgt keje ye dak
jage makan minum ank dye cukup laa ye dak
eghhh 
bile laa aku nak dapat boipren yg mewarisi company bapak dye nih
grrrr

oke abaikan....

haaa...cu teka cu teka kat mane nih???
jawapan betul amik hadiah sendiri kat warung pak jabit yerk kome ni sume

yeayy
akhirnye kaloi dapat juge menjejakkan diri BROGA hiLL
wahh gempak gempita gituw
dah lame berangan sebenarnye and tanggal 14 Mei 2011
kaloi and geng-geng bas kontot mencipta sejarah
kekeke

jangan salah faham ini bukan iklan darlie

perghh seronok memang seronok laa kannn
terbakar kalori 
habis lemak-lemak tepu yang dah lame kaloi kumpul sebelum ni
kikiki 
memang terbaik

lau ikut KM memang rase tak jauh kan...tapi......

time ni yg merangkak pun adee 
umpama liku-liku kehidupan kekeke
mesti panjat batu ni baru sampai ke puncak Broga Hill
perjalanan yang agak memeritkan kaki and lutut jugak laaa

yg penting kaloi selamat sampai ke puncaknye oke !!! 
perghh anak sape nie...ni bukan Nurkaloi oke ini Nurkasih kikikiki....

Terima Kasih Ya Allah
DA|DA



credit to Jurufoto tak berape bertauliah tapi profesional sangat hihihihi Mohd. Faizal , Zamzida and Zamira

luv luv luv
t renang-renang lagi yorkk 

You Might Also Like

10 komenstar:

beshnya jenjalan sane sini!!!

kata kila berkata...

amboiii bukan mainn ekeke

fadh berkata...

jeles jeles ! haha

::FAIZ FARISH:: berkata...

motif sgt

nub berkata...

waah smayang atas tu ka?

bagus2 =)

Hanis Azla berkata...

akak tak pernah lagi sampai ke broga hill tu.. teringin juga..

wahida berkata...

bila pulak aku nak sampai sana neh...

Syafiq Rosli berkata...

dah naik jugak..best2

Azroy Kassim berkata...

baa~ CAK!!

gambar mule-mule tu kurus..
scroll ke bawah makin kurus lak..
tahniah!!! :D

Encik MamaT berkata...

seronoknya dia.. hehehe


emm... kaloi... dok umah je jadi suri rumah.. kekeke