birthday,

Abah....I Luv U laaa hehehe

12:18 PTG Nur Jane 6 Comments

my Dad's birthday today
owh Happy birthday Abah
Semoga Allah merahmati dan memberi rezeki dan nikmat pada abah
I luv u laa abah
eheheh

walaupun adik sangat nakal and degil
owhh hati keras kepale batu
tapi abah tetap bersabar gak
walaupun kekadang abah selalu tinggi suare kat adik
tapi adik tinggikan lagi suare adik
hahahahah

kaloi bukan jenis yang melawan oke
tapi kalau kaloi rase kaloi betul
kaloi akan bertegas jugak

hurmm abah
kalau abah takuwt nak nek kete yang adik pandu
abah jadi laa tuan besar duduk kat sit belakang oke
jangan duduk sit depan
adik tawu abah akan men break kaki sampai lenguh2 kaki dibuatnye
hahah

yess kaloi memang pandu kete secara merbahaye...
nak try???

eah cukup laa
t kaloi sambung lagi
tak cukup mase nak tulis pasal abah kaloi ni
sebab ade bnyak story yang kaloi nak citer t
tunggu oke

happy birthday abah
minta u all pun mendoakan kesejahteraan family kaloi oke

abah...u are everything for me
tq for luv and care about me


You Might Also Like

6 komenstar:

Far8 budak baik berkata...

kaloi..kejam kau kn..hahaha=p
aku pun mcm tu gak..
kdg2 lawan..haih..taubat2..hak3..
hepi besday kat dy..

Azroy Kassim berkata...

Baa CAK!!

Abah. Rotan la anak abah puas2. Anak abah mmg tak sayang nyawa bwk kete melulu.. Sy dh puas nasihatkan ank abah ni.. Sy syg anak abah.. Haha

mr.syazwan berkata...

ABAHHH

HEPI BESDAY!!

ABAH DENGAR TAK NI???

=_=

Mr PenyuBiru berkata...

hepi besday tuk abah kamu. moga pjg umur murah rezeki & sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik.

nurkaloi berkata...

far8::: hahah aku memag kejam...tp aku syg

azroy::: hahah gilerk laa kau syg anak abah ni rare betul

nurkaloi berkata...

mr.syazwan::: hahah yela yela abah kaloi tawu

mr.penyubiru::: aminnn ^_^ tq