GilaBola,

3 Hari Den Hilang Diri

9:01 PG Nur Kaloi 27 Comments

Assalamualaikum
kaloi datang lagi dalam segmen kata kauuu !

eah maaf....3 hari den hilangkan diri...bukan melarikan diri...bukan bawa diri...no no no merawat hati pun lagi bukan hahaha
eah NEGERI SEMBILAN menang PIALA MALAYSIA kann......haruss laa sambung cuti hehehe
and maaf kerajaan Negeri tak bagi cuti pun...and kalau bagi cuti pun...kaloi bukan boleyh cuti sebab bekerja di Melaka kann...

umpama Hai-O laa...sila jangan marah and dendam sama Hai-O...dia memang berasal dari Terengganu tetapi dia berkhidmat di Negeri Sembilan... (serupa macam situasi kaloi la kaann....kalau dah name punn tugas hakiki kena faham laa kannn)
bila dah kalah mula laa penyokong kata "alahai yang masukkan bola kemenangan kpd u all asalnya dr Terengganu ok"
and jawapan kaloi so? ado aku kisah? hahahah

upss maaf kaloi tak nak buat entry ni panas...nanti tak pasal-pasal kene hack umpama laman web FAM digodam hahah...(kesiannnn !___!)

eah lupa nak cakap kaloi tak ada 3 hari ini sebabnya sabtu ahad memang kaloi tak mengupdate blog laa...tambah2 lagi hari sabtu tu kaloi ada buat kenduri (hajat Abah kaloi buat kenduri kesyukuran sebab my sis dah pregnant) 
ahad kaloi buat kenduri lagi....kenduri bola hahaha nama pun menangkann...harus laaa hahah (ok joking) 
isnin kaloi sambung cuti pergi hantar si black gendut service (major service pokai duit sey !___!)

hari ini kaloi baru masuk kerja
terkujat raso eah ramai yang ucap tahniah sebab NOGORI monang
terima kasih kepada mereka yang sudi komen hehehe

alhamdulillahhh ~~~

mungkin kejayaan mereka disebabkan ini 

pemain n9 and penyokong n9 tidak lupa untuk solat berjemaah
ini lah contoh yang kita cari

eah tapi jangan salah faham team Terengganu pun sure solat juga cuma kaloi tak ada gambar diorang nak tayang kat sini....harap maaf...tapi cuma ada ni 

bola-bola jugak...solat jangan lupa kannn !!

kepada Sharbinee sila jangan bersedih hati lagi....kaloi totap sokong anda ! wahh hahah ok bai

You Might Also Like

27 komenstar:

blogtilldrop berkata...

sempat lagi cuit sarbinee tuh...apapun tahniahhhh!!! pulun kedah pulun,tahun depan la

aca berkata...

hobin jang hobin!!!

Amy Syaquena berkata...

sejuk hati bila lihat gambar terakhir tue..alhamdulillah

hekhek..

apa2 pon tahniah..

camtula..

bola 2 juga..solat tidak dilupakan..

Fara berkata...

Jgn sbb nak monang ajo baru nak solat eh? Tak bek mcm tu!

----- ----- berkata...

hehe~~...
terbaik...


NINJA Crew

Hanis Azla berkata...

they deserved it.. tahniah untuk team nogori yg hebat tu juga penyokong2nya.. bagusnya, sukan2 juga, solat tetap utama..

Hanis Azla berkata...

they deserved it.. tahniah untuk team nogori yg hebat tu juga penyokong2nya.. bagusnya, sukan2 juga, solat tetap utama..

Mr PenyuBiru berkata...

yg jadi imam pun org ganu gak tau.hehe..

apa-apa pun tahniah tuk N9.

Asyraf Hamasaki berkata...

HOBIN JANG HOBINNN

merahitujambu berkata...

alhamdulilah...go.go..go. nogori den

Maya Mayana berkata...

bagus la mcm ni...baru berkat

nk cari pemain bola yg soleh :)

wahida berkata...

negeri sembilan hebat!!

ngeee~ sgt seronok tgk corak perlawanan n9 dan tganu...

ni baru betol bola sepak~

hmm tganu kalah sebab nasib xmenyebelahi mereka je.. dah bukan rezeki kan.. sian sharbinie.. huhu

suka tgk gol ke2 n9.. cantik jeee golnyerrr

Dee berkata...

sakan eh...my hubby pun org n9..senyum sokmo..eh..confuse..hahaha..

Tapak Kaki berkata...

betol ke website fam kena godam? tak tahu lak.. hai-o siap jadi imam.. patot la gol dia meletop malam tu..hehe. tahniah diucapkan kepada rakyat nogori 9 dan liverpool.. :D

nabilah_2908 berkata...

tahniah tuk N9... :)

nasib la tak sokong mn2..hehe... :)

tahniah to all jang..suko den jiran den monang...hee

ILA HonEyBuNNy berkata...

tak tgk bola ritu....apa pun tahniah...;-)

alhamdulillah...solat di mana2 ja kan...

zirconia berkata...

bestnye dpt sambung cuti..huhu..

fuuyooh berkata...

negeri sembilan terbaikk.. !! wow..

fairuz berkata...

ko 3hari melarikan diri. aku hari2 hahahahahaha

mr.curly berkata...

alhamdulillah..leh wat calon menantu ni..hikhik

BeloG MTT berkata...

Terbaekkk ! :)

cik fadh berkata...

harap sudi jawab tag ;)

http://tibit2babyboom.blogspot.com/2011/11/baek-balas-tag-cepat-sebelum-dpt-triple.html

Run Away berkata...

tahniah untuk negeri9.../met ptg..salam kenal..;d.;d

Pais Mais berkata...

tu hal dalam stadium, n9 menang, yang kat luar stadium pynkong n9 kena blasah, kerata kene pcah, polis kene rembat mcm mane tu?